21 °C Budapest

Címke: samsung göd (10 cikk)

Pénzcentrum | 2020. március 5. 11:15

Így készülnek a magyar cégek a koronavírusra: élesítik a pandémiás tervet

Szerda este közölte a miniszterelnök, majd az operatív törzs ügyeleti központjának vezetője,hogy hazánkba is betört a koronavírus. Egyelőre még nem tudjuk, mire számíthatunk a terjedésével kapcsolatban, de megkérdeztünk a magyarországi cégeket, milyen intézkedések bevezetése várható abban az esetben, ha kitörne a járvány.

Pénzcentrum | 2020. február 7. 14:35

Így spórolnak a cégek a dolgozóikon: még a koronavírus sem riasztja vissza őket?

Már Magyarországon is több nemzetközi cég vezetett be óvintézkedéseket a koronavírus járvány miatt. Rengeteg hazai székhelyű cégnek van üzleti kapcsolata Kínával, kínai dolgozói, vagy ügyfelei. Így ezeknek a vállalkozásoknak gondot jelenthet, hogy a koronavírus járvány következtében nem ajánlott a beutazás a fertőzött tartományokba, főként Vuhanba.

HRcentrum | 2020. január 27. 20:14

Koronavírus: karanténba helyezik a Kínából érkező melósokat a gödi Samsung gyárban

"A Samsung szeretné megnyugtatni a lakosságot, hogy a múlt hét közepén a cég felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ járványügyi részlegével. Jelenleg nincs hatóság által kötelezően előírt intézkedés, azonban ennek ellenére a Samsung SDI minden tőle telhető intézkedést bevezetett a megelőzés érdekében" - olvasható a momentumos polgármester, Balogh Csaba friss Facebook-bejegyzésében. Íme a 4 pontos cselekvési terv.

Pénzcentrum | 2004. április 1. 14:10

75 m eurós Samsung beruházás Gödön

Csillag István gazdasági és közlekedési miniszter és Tae-Sik Park a SAMSUNG SDI Hungary Rt. (SDIHU) elnöke 2004. április 1-jén átadták a vállalat új gödi termelőegységét. A 75 millió euró értékű beruházás átadásával Gödön megkezdi működését a 32 colos színes televíziókhoz szükséges képcsövek előállítását végző gyártósor. A beruházással 610 munkavállaló foglalkoztatására nyílik lehetőség a