Címke: kormányváltás (20 cikk)

MTI | 2013. november 11. 14:03

Így gyorsítaná fel a kormány a kasszacserét

Az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szeretné felgyorsítani a kasszacserét, az átállás végső határideje nem változik, de a tárca még a héten megjelenő rendeletében szigorú határidőket szab a forgalmazók és a gyártók számára is - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten az Európai Kereskedelem Napján, amelyet idén kilencedik alkalommal rendeztek meg.

Pénzcentrum | 2012. november 2. 15:02

Sokan csalódnak, jövőre sem kapnak több fizetést

Csak minden ötödik kis- és közepes vállalkozás emeli az elkövetkezendő egy évben a dolgozói bérét - derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatásából. A kkv-szektorban tevékenykedő cégek vezetőinek 11 százaléka tervez létszámbővítést.

Pénzcentrum | 2012. október 17. 11:05

Megjött Matolcsy újabb csomagja: változik a cafetéria is

Duplájára emeli a kormány a csekkadó mértékét - derül ki a legújabb megszorító csomagból, amit szerdán délelőtt jelentett be Matolcsy György. Átalakítják a cafeteria rendszerét, az egészségügyi hozzájárulási adótétele 10 százalékról 27 százalékra emelkedik

Pénzcentrum | 2012. szeptember 10. 19:02

Mi lesz a rezsivel? Jöhet a sávos díjszabás?

Az elmúlt hetekben számos híradás jelent meg a lakossági energiaszolgáltatás díjszabásának átalakításáról. A kormányfő a közműszolgáltatások nonprofit alapúvá alakításáról számolt be, miközben a Magyar Energia Hivatal elnöke korábban egy olyan előterjesztésről beszélt, ami szerint a lakossági tarifákat az elfogyasztott mennyiségtől függően "sávossá" alakítanák.