0 °C Budapest

Címke: bricostore (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. március 29. 18:02

Jó hír a lakásfelújítóknak: OBI lesz három Bricostore-bolt helyén

A Bricostore M0 autóút melletti épületeiben rendezheti be három új áruházát az OBI német barkácsáruház-lánc. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyezte, hogy az OBI Hungary Retail Kereskedelmi Kft. (OBI Kft.) üzemeltesse a Bricostore Ingatlan Kft. tulajdonában álló budakalászi, fóti, és soroksári áruház-épületeket.

Pénzcentrum | 2013. február 28. 15:09

Ezért dőlt be a Bricostore Magyarországon?

Érdekes változások előtt áll a barkácspiac Európában. Kevéssé a nagyvárosokban, sokkal inkább kis-és közepes településeken találnak fejlődési lehetőséget, új vásárlóerőt az ilyen profilú üzletláncok, a nagy alapterületű boltok pedig komoly gondban vannak - hangzott el a Let's do it üzletláncot üzemeltető 3e csoport csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Pénzcentrum | 2012. december 24. 16:38

A magyar üzletlánc tragédiája: mindennek vége - heti összefoglaló

A Bricostore dolgozók számára biztosan szomorú az idei karácsony. Megszámláltattak ugyanis az áruházlánc napjai Magyarországon: egészen pontosan 7 nap van hátra a barkácslánc működéséből. A nyugdíjasok viszont örülhetnek, hiszen hivatalosan is bejelentették a nyugdíjemelést. Ez és sok más téma a Pénzcentrum.hu legérdekesebb cikkei között (a teljes írás elolvasásához kattints a címekre).

Pénzcentrum | 2012. december 19. 05:32

A magyar áruházlánc tragédiája: mindennek vége

Körvonalazódni látszik a Bricostore barkácslánc kivonulásának menetrendje. Az biztos, hogy december 31-e után már egyetlen magyarországi üzletüket sem találjuk majd nyitva.

Pénzcentrum | 2012. december 4. 17:17

Bricostore: keseregnek a dolgozók, panaszkodnak a vevők

Ahogy arra számítani lehetett, nem megy fájdalommentesen a Bricostore kivonulása Magyarországról. A december végéig működő áruházlánc dolgozói közül sokan csalódottságuknak adnak hangot, a végkiárusítás miatt

Pénzcentrum | 2012. december 2. 17:09

Így nyúlják le a pénzed az ATM-nél, te is pórul járhatsz! - heti összefoglaló

A vásárlással kapcsolatos témákra kapták fel a fejüket ezen a héten leginkább az olvasóink, legyen szó egy üzletlánc bezárásáról, egy új hálózat magyarországi megjelenéséről, bónuszokról, kuponokról, hitelkártyákról, illetve az örök klasszikusról, az ATM-es csalásról. A nagy karácsonyi vásárlási láz közepette próbáltuk felhívni a munkáltatók figyelmét arra, hogy 2013-ban béremelés nélkül is igénybe vehetnek adókedvezményt, és beszámoltunk arról is, mekkora lehet jövőre a minimálbér. Tippeket próbáltunk adni, hogyan jöhetnének ki jobban a háztartások egyre kevesebbet érő jövedelmükből.

Pénzcentrum | 2012. november 28. 17:03

Indul a Bricostore újabb végkiárusítása

Csütörtökön indul a Bricostore újabb végkiárusítási hulláma: még nagyobb kedvezményekkel várják a vevőket a Magyarországról kivonuló barkácslánc boltjai.

Pénzcentrum | 2012. november 25. 17:35

Újabb üzletlánc vonulhat ki Magyarországról - heti összefoglaló

Újabb izgalmas hetet hagyunk magunk mögött, az elmúlt napokban több cikk is a vásárlás/kiskereskedelem/karácsonyi felkészülés témakörében mozgott. Volt szó üzletbezárásról, végkiárusításról, 0 százalékos THM-ről is. Most mutatjuk a 47. hét legérdekesebb témáit - persze nem csak Vásárlás rovatunkból. A teljes írás elolvasásához kattints a címekre!

Orosz Márton | 2012. november 23. 10:03

Bricostore: kezdődik a végkiárusítás, jöhet a roham

Kilenc nap telt el azóta, hogy kiderült, kivonul Magyarországról a Bricostore barkácslánc. Az idő sürgeti a francia tulajdonú üzletláncot, már el is indult a kiárusítás.

Pénzcentrum | 2012. november 20. 12:05

Újabb üzletlánc vonulhat ki Magyarországról

Újabb üzletlánc zárhatja be magyarországi boltját. A Pénzcentrum.hu értesülései szerint a Debenhams ruházati lánc kivonulhat a piacról, és hamarosan bezárhatja magyarországi üzletét.

Pénzcentrum | 2012. november 19. 09:04

Magyar cég venné meg a BricoStore-t

A magyar kézben levő MPF Holding Zrt. venné át a BricoStore francia barkácslánc itteni érdekeltségét - írja a Napi Gazdaság.

Pénzcentrum | 2012. november 18. 19:02

Fejlemény nyugdíjügyben! Magyarok tízezrei reménykedhetnek - heti összefoglaló

Befogadta az Európai Parlament Petíciós Bizottsága a Szolgálat és Becsület Érdekvédelmi Mozgalomnak a volt szolgálati nyugdíjak visszamenőleges megszüntetését kifogásoló panaszát - derül ki Erminia Mazzoni, a bizottság elnökének a szoli.eu honlapon közzétett leveléből. Az Európai Parlament várhatóan 2013 januárjában tárgyalja a volt korhatár alatti nyugdíjasok ügyét. Ez, és sok más érdekes/hasznos hír a Pénzcentrum.hu heti hírösszefoglalójában, 2012. 46. hetében.