15 °C Budapest
Gas station at Reykjavik, Iceland.

Durva üzemanyag-leárazást jelentett be az Auchan: tömeg lehet a boltlánc kútjain

2023. június 1. 16:15

A 25. születésnapját ünneplő hazai Auchan hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel várta vásárlóit egész májusban. Ezt meghosszabbítva júniusban pedig három hétvégén kedvezményes áron lehet majd tankolni az Auchan benzinkutakon. A jubileum alkalmából az első júniusi hétvégén a benzin, a másodikon a dízel, a harmadikon a prémium üzemanyagok literenkénti árát csökkentik majd péntektől vasárnapig. A tankolás mellé ezenkívül további 10 százalékos kupon is jár, amit az áruházakban lehet felhasználni 15 ezer forint feletti vásárlás esetén.

A népszerű kiskereskedelmi lánc 25 évvel ezelőtt nyitotta meg az első áruházát Budaörsön, e jeles évforduló alkalmából folyamatos kedvezményekkel és meglepetésekkel várja vásárlóit. Ebben a hónapban a tankolás lesz olcsóbb náluk, június 2. és 4. között a benzin, június 9. és 11. között a dízel, június 16. és 18. között pedig a prémium üzemanyagokat kínálják kedvezményes literenkénti áron.

Mindemellett összegtől függetlenül minden tankoló kap egy 10 százalékos kupont is, amit az 15 ezer forint feletti vásárlás esetén az üzletekben lehet levásárolni június 30-ig. A kupont a tankoláskor kapott blokk végén található vonalkóddal lehet aktiválni az áruházakban, így ezeket a beváltáshoz meg kell megőrizni.

De nem csak a benzinkutakra, hanem az üzletekbe is érdemes ellátogatni, ugyanis hétről hétre átlagosan 3000 terméket kínálnak majd rendkívül kedvező. A kedvezmény mértéke esetenként elérheti a 40%-ot is. Itt lehet szó különböző akciókról, gratis ajánlatról, a törzsvásárlóknak szóló Bizalomkártya akciókról és egyéb ajánlatokról. A boltokban hamarosan feltűnő piros-sárga jelzésű OkAuchan árakat kell majd keresni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm