concert and festival background crowd of people partying

Ilyen nincs: 10 ezerért árulják az Azahriah koncertes műanyag repoharakat

2024. május 28. 15:27

Az Azahriah koncerten 990 forintért kínált, gyűjtők által keresett műanyag poharakat többszörös áron, akár 10 ezer forintért is hirdetik online piactereken, mint például a Vinteden, bár vannak olcsóbb ajánlatok is 5500 forintért.

Online piactereken többszörös áron kínálják azokat a műanyag repoharakat, amelyeket eredetileg 990 forintért lehetett megvásárolni Azahriah Puskás Arénában megrendezett triplakoncertjén.

Ezek a vissza nem váltható tárgyak olyan népszerűségre tettek szert, hogy az áruk akár a 10 ezer forintot is elérheti, noha vannak ajánlatok, amelyek ennél kedvezőbb, 5 ezer forintosak. Két konkrét hirdetést találtunk, egyiket a Jófogáson, másikat a Vinteden:

Azahriah-ról szól most minden

Mint arról beszámoltunk, óriási keletje van minden Azahriah-s tárgynak, a koncertjegyek nagyon mentek a másodpiacon, sőt, szinte percek alatt elkapkodták a cipőit a Tisza márkaboltban. De vajon miért álltak érte kígyózó sorok? Ezekre a kérdésekre kereste a választ a CashTag, a Pénzcentrum videoblogja a Tisza kereskedelmi igazgatójával és Trunk „Dablty” Tamás tartalomgyártóval.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem