Megrohamozhatják a Lidl-boltokat a magyar családok december 20-án: erre régóta vártak

Megrohamozhatják a Lidl-boltokat a magyar családok december 20-án: erre régóta vártak

2021. december 12. 11:33

A karácsonyi időszakban a hiper- és szupermarketek, áruházak rengeteg szezonális terméket árusítanak, amelyekre az év nagyrészében hiába is várnak a vásárlók. Ezek között rengeteg az élelmiszer, viszont akad sok olyan áru is, ami a játék kategóriában esik, és jellemzően ilyenkor lehet megvenni. Az üzletek karácsonyi katalógusai már november óta elérhetők, azonban mindig akadnak meglepetések is. A Lidl Magyarország a héten tette közzé például, hogy a kisgyermekes családok favoritjának számító fa játékkonya december 20-án kerül az üzletekbe.

"Biztosra vesszük, hogy a kis séfek már alig várják, hogy megérkezzen a fa játékkonyhájuk, ami valódi fából készült, fény- és hanghatású elemei is vannak, amik szabad utat adnak a fantáziának és a kreativitásnak!
Most december 20-án végre megérkezik üzleteinkbe!" - tette közzé a magyar Lidl a facebookon.

Ha valaki tagja a diszkontok kínálatával, termékcsereberével foglalkozó közösségi média csoportjainak, az szembesülhetet már vele, hogy karácsony előtt hatalmas az érdeklődés az iránt, mikor érkeznek bizonyos játékok. Ezeket sok családban a fa alá szánják, és többnyire igyekeznek azonnal lecsapni rájuk. A budapesti üzletekben jellemzően hamar ki szoktak fogyni a babaházak, vagy játékkonyhák. Ilyenkor sok posztban kérnek segítséget egymástól a vásárlók, melyik áruházban lehet megkapni egyik másik darabot.

Most a Lidl Magyarország külön posztot is szentelt az évek óta favoritnak számító fa játékkonyha érkezésének. Emiatt, aki 20-án tervezett Lidlbe menni, ne csodálkozzon, ha tömeg lesz a kora reggeli órákban, főként a fővárosban:

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm