2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Ki nem találod, milyen bolt nyílik a legendás budapesti zálogház helyén

  • 24.hu
  • 2019. július 17. szerda 12:26

Cukrásdza nyílik a Klapka-zálogház helyén - írja a 24.hu.

A Lipóti Pékséget is ellátó Kemenes vállalkozás bisztrót és éttermet nyit a Vámház körút 9. szám alatt. Klapka György legendás zálogháza évtizedekig itt működött.

A helyiséget 2018-ban 320 millió forintért adták el, a tulajdonos nem ismert. A Kemenes család bérlőként üzemelteti majd a helyiséget.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.