2019. május 23. csütörtök Dezső

Felfüggesztett börtönt kapott Növényi Norbert


2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Növényi Norbertet a Fővárosi ítélőtábla. A vádirat szerint a cégcsoport, amellyel a korábbi olimpiai bajnok birkózó kapcsolatban állt, 1,5 milliárd forintos adócsalást követett el. Növényi szerint neki ehhez semmi köze, csak reklámarc volt.

Jogerősen felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte adócsalás miatt Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózót, színészt múlt pénteken a Fővárosi Ítélőtábla - tudta meg a PestiSrácok a bíróságtól. Az ügyben Növényi hetedrendű vádlott volt.

A vádirat szerint a cégcsoport, amellyel a korábbi olimpiai bajnok birkózó kapcsolatban állt, 1,5 milliárd forintos adócsalást követett el. Növényi tagadta a vádakat, állította: semmi köze nem volt a pénzügyekhez, csak reklámarca volt a vállalkozásnak - a hatóság nem tartotta életszerűnek a magyarázatot.

A volt sportolót tavaly júliusban 3 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte első fokon a bíróság. A döntés ellen a vádlottak többsége és az ügyész is fellebbezett, az ügy ezután került a Fővárosi Ítélőtáblára, amely múlt pénteken hozta meg jelentősen enyhített ítéletét: Növényi Norbertet, az ügy hetedrendű vádlottját,  jogerősen 2 év - végrehajtásában 4 évi próbaidőre felfüggesztett - szabadságvesztésre ítélte a táblabíróság.

A büntetések enyhítésére a másodfokú bíróság egyéb enyhítő körülmények mellett a különösen jelentős időmúlásra tekintettel látott alapot - írta a lap megkeresésére a Fővárosi Ítélőtábla.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS