Well dressed young businessman sitting and waiting in restaurant and looking time at watch

Jó hír a magyar vállalkozóknak: már ezt sem kell külön intézniük

2024. május 30. 20:26

Két újabb bank csatlakozott a Számlázz.hu autokassza szolgáltatásához. A mostani fejlesztéssel az Erste Bank és a Raiffeisen Bank vállalkozói ügyfélköre előtt is megnyílik annak a lehetősége, hogy Számlázz.hu-s fiókjukat bankszámlájukkal összekapcsolják, időt és pénzt spórolva meg ezzel.

Az Erste Bank George felhasználói és a Raiffeisen Bank ügyfelei előtt is megnyílt az autokassza szolgáltatás, amelynek segítségével a Számlázz.hu-ban elérhető kimenő, illetve bejövő számlák és banki tranzakciók automatikusan szinkronizálódnak. A naponta kibocsátott számlák mennyiségétől függően így harmadára-negyedére csökkenthető az adminisztrációs teher. Sok esetben a rendszer akár bonyolult munkafolyamatokat is önállóan végrehajt, valamint folyamatosan figyeli, mely partnerektől érkezett már meg az utalás.  A fejlesztéssel közel 70 ezer Számlázz.hu ügyfél élete válhat könnyebbé.

A Számlázz.hu a digitális kor hajnalától kezdve szolgálja a hazai vállalkozókat könnyen kezelhető, biztonságos és egyre okosabb, integrált platformot biztosítva számukra. Az autokassza szolgáltatás az egyik leghatékonyabb eszköz a vállalkozások kezében, amely a Számláz.hu-ban a #digital és a #profi előfizetéssel rendelkező ügyfelek számára érhető el. Az Erste Bank és a Raiffeisen Bank csatlakozásával szinte teljes lett a Számlázz.hu banki autokassza lefedettsége: kilencre nőtt azon partnerek száma, amelyeknél már elérhető az autokassza szolgáltatás.

„Köszöntjük az Erste Bankot és a Raiffeisen Bankot az autokassza szolgáltatásban. Nagy lépés ez abba az irányba, hogy minden ügyfelünk egy platformon, időt és pénzt megtakarítva tudjon az igazán fontos dolgokra koncentrálni” - mondta Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezetője. „Azon dolgozunk, hogy teljessé tegyük a résztvevő pénzintézetek és egyéb bankfüggetlen fizetési megoldások körét, így a közeljövőben újabb partnerekkel válik majd elérhetővé ez a szolgáltatás” - tette hozzá Ángyán Balázs. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 17. hétfő
Laura, Alida
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm