25 °C Budapest
Close up of young woman picking fresh strawberries in organic strawberry farm. She is holding a basket with freshly picked strawberries. Experiencing gardening and harvesting. Woman in nature, sustainable lifestyle

Ekkora a baj? Hihetetlen, mit árul Harry herceg felesége: új bizniszbe kezdett Meghan Markle

2024. április 17. 14:42

Meghan Markle új üzleti vállalkozásba kezdett, a jövőben saját eperlekvárját, az American Riviera Orchardot fogja érétkesíteni. A termék egyelőre csak egy szűk kör számára elérhető, az áráról pedig nincs információ.

Meghan Markle új üzleti vállalkozásba kezdett, lekvárt értékesít - írja a BBC. Az American Riviera Orchard márkanevet viselő termék először a barátok és az egykori színésznőhöz közel álló személyek körében jelent meg, legalábbis egy Tracy Robbins divattervező által megosztott Instagram bejegyzés szerint. Ugyanakkor a Kaliforniára összpontosító új márka bevezetése a közösségi médiában már a múlt hónapban elkezdődött.

Meghan és Harry herceg vállalkozásai és márkái egyébként idéntől új irányt vettek, azok teljesen eltérnek a pár korábbi tevékenységeitől. Ezek közül az egyik legfontosabb talán, hogy Markle egy Netflix műsor indítását tervezi, amely a főzés és kertészkedés örömeit mutatja majd be. 

Az American Riviera Orchard egyébként a hercegi pár kaliforniai otthonának hangulatát idézi. A termék áráról még nincsen információ.

Érdekesség, hogy bár Harry és felesége tudatosan eltávolodott a brit királyi háztól, a lekvár ugyanakkor összeragasztja őket. Más királyi családtagok is foglalkoznak ugyanis lekvárértékesítéssel, amit a Buckingham-palota és Windsori kastély ajándékboltjaiban lehet kapni. A lekvár tehát az Atlanti-óceán mindkét oldalán megnyerő vállalkozásnak tűnik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem