Itt van Nánásiék szomorú bejelentése: Ördög Nóra sírva közölte a hírt

Itt van Nánásiék szomorú bejelentése: Ördög Nóra sírva közölte a hírt

2021. február 21. 09:40

Nincs más választás, költöznie kell Ördög Nóráék kisboltjának - ezt Nánásiék egy Facebook-videóban jelentették be. Kórábban a helyiek többször nemtetszésüket fejezték ki, amiért rengetegen jártak a balatonakarattyai kisbolthoz, sok autó torlódott fel az apró utcában. Most az üzlet egy olyan helyre költözik Balatonakarattyán, ahol több parkolási lehetőség van, nem zavarnak senkit az autók.

Nem jutottak dűlőre a helyiekkel és az önkormányzattal Nánásiék, így komoly döntést kellett meghozniuk kisboltjuk kapcsán. Végül Facebook-videóban jelentették be, hogy tavasszal elköltöztetik az üzletet, viszont maradnak Balatonakarattyán - Ördög Nórát láthatóan megviselték a történtek.

Korábban a Pénzcentrumon mi is beszámoltunk arról, hogy kisebb felzúdulást váltott ki Ördög Nóráék balatonakarattyai kisboltja. A helynek ugyanis elég nagy volt a forgalma, a helybéliek nem örültek neki, hogy sokan autóval jártak a kisbolthoz. Több lakó valamilyen saját eszközzel torlaszolta el a házi előtti terültet, hogy ne álljanak oda idegenek. A lakók és az állandó nyaralóval rendelkezők nyílt levélben is tiltakoztak a forgalom ellen. Megjegyezték, hogy a bolttól 300 méterre ugyan van parkoló, ám a vásárlók ezt nem használták - pedig Ördög Nóráék is erre buzdították a vásárlóikat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?