Dühöngött a tömeg a Penny Marketben: 500 forintba került a sajt

2009. június 8. 13:02

Gyakorlatilag megrohant a tömeg több délnyugat-magyarországi áruházat vasárnap este. A boltok 500 forintért kínálták a sajt kilóját, a termék pár perc alatt elfogyott.

Közel száz ember gyűlt össze az egyik nagyatádi áruház előtt vasárnap este, a bolt ugyanis féláras sajtakciót hirdetett, alig 500 forint volt a sajt kilója. Az akció este 7 és 9 óra között volt meghirdetve- írja a sonline.hu.

A Pénzcentrum információi szerint az eset a helyi Penny Marketben történt.

A sonline.hu értesülései szerint volt, aki csaknem két órát töltött el a boltban, csak azért, hogy hét órakor már akciós áron fizethesse ki a sajtot. Így fél hétre már a bevásárlókosarak is elfogytak, az áruházat be kellett zárni. Hét után pár perccel kisebb tülekedés után néhányan bejutottak a boltba, majd 7 óra 18 perckor tájékoztatták a várakozókat, hogy az akciós áru elfogyott.

Az áruházlánc kaposvári üzletében hasonló akcióval várták a vásárlókat: szabályos tömeghisztéria tört ki az üzletben. Egy idős hölgy elesett, úgy kellett kihúzni a tömegből. Az eldurvult vásárlásnak 29 rendőr vetett véget: egy 73 éves férfit és egy 25 éves nőt állítottak elő az intézkedéssel szemben tanúsított ellenállásuk miatt.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,4%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Szemtanúk szerint a rendőrök kiérkezéséig gyakorlatilag szabadrablás volt a boltokban. A vásárlók sörözgettek, csokizgattak -anélkül, hogy kifizették volna a termékeket.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?