3 °C Budapest

Dühöngött a tömeg a Penny Marketben: 500 forintba került a sajt

2009. június 8. 13:02

Gyakorlatilag megrohant a tömeg több délnyugat-magyarországi áruházat vasárnap este. A boltok 500 forintért kínálták a sajt kilóját, a termék pár perc alatt elfogyott.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Közel száz ember gyűlt össze az egyik nagyatádi áruház előtt vasárnap este, a bolt ugyanis féláras sajtakciót hirdetett, alig 500 forint volt a sajt kilója. Az akció este 7 és 9 óra között volt meghirdetve- írja a sonline.hu.

A Pénzcentrum információi szerint az eset a helyi Penny Marketben történt.

A sonline.hu értesülései szerint volt, aki csaknem két órát töltött el a boltban, csak azért, hogy hét órakor már akciós áron fizethesse ki a sajtot. Így fél hétre már a bevásárlókosarak is elfogytak, az áruházat be kellett zárni. Hét után pár perccel kisebb tülekedés után néhányan bejutottak a boltba, majd 7 óra 18 perckor tájékoztatták a várakozókat, hogy az akciós áru elfogyott.

Az áruházlánc kaposvári üzletében hasonló akcióval várták a vásárlókat: szabályos tömeghisztéria tört ki az üzletben. Egy idős hölgy elesett, úgy kellett kihúzni a tömegből. Az eldurvult vásárlásnak 29 rendőr vetett véget: egy 73 éves férfit és egy 25 éves nőt állítottak elő az intézkedéssel szemben tanúsított ellenállásuk miatt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Szemtanúk szerint a rendőrök kiérkezéséig gyakorlatilag szabadrablás volt a boltokban. A vásárlók sörözgettek, csokizgattak -anélkül, hogy kifizették volna a termékeket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 16. szombat
Gál
41. hét
Október 16.
Élelmezési világnap
Október 16.
A kenyér világnapja
Október 16.
Blog akciónap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20