Exkluzív: Celebek és bombanők az új EP-ben

2009. június 8. 11:02

A hétvégi választások eredményeképp igazán színes lesz az új Európai Parlament. Főleg kelet-Európa küld izgalmas arcokat Brüsszelbe: ott lesz például a Kárpátok Paris Hiltonja is.

22-en képviselik Magyarországot 2009-től az Európai Parlamentben. A Fidesz 14 képviselőt küld Brüsszelbe, az MSZP négyet, a Jobbik hármat, és az MDF egy mandátuma is megmarad. Igazán tarka csapat tagjai lehetnek a magyar EP- képviselők: kelet-Európa legkülönlegesebb arcai jelennek majd meg Brüsszelben.

Itt van például a lett Alfreds Rubiks. A 74 éves, keményvonalas kommunista 18 évvel ezelőtt puccsot kísérelt meg annak érdekében, hogy a balti állam a Szovjetunió része maradhasson. Az öregúr a lettek szemében maga a két lábon járó kommunizmus, pártja komoly sikereket ért el a választásokon.

Kissé ironikus, hogy Rubiks-ot egyik legnagyobb ellenfele, a lett függetlenségi mozgalom egyik szimbolikus alakja, Ivars Godmanis is elkíséri Brüsszelbe.

A veterán politikusok mellett igazán friss arcok is megjelennek majd az EP-ben. Románia elnökének lánya, a 29 éves Elena Basescu egyfajta politikai szexszimbólumnak számít hazájában. A rendkívül vonzó hölgy több férfimagazinban is szerepelt már, és a hírek szerint jobban lekötik a nightclubok, mint a közös agrárpolitika kérdései. Nem véletlen, hogy Romániában csak a "Kárpátok Paris Hiltonjaként" emlegetik

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Elena Basescu(Fotó: alexandrumarin.files.wordpress.com)


Szintén Romániából jutott be az ingatlanmágnás és labdarúgóklub-tulajdonos George Becali, akit állítólag szoros szálak fűznek az alvilághoz is. Becali a nacionalista (és magyarellenes) Nagy Románia pártot képviseli.

Észtországban pedig egy igazi TV-s celebet is megválasztottak. Indrek Tarand ismert showman (aki egyébként múzeumigazgató is) az ottani Okosabb vagy mint egy ötödikes? című kvízműsor házigazdája. Sokan arra tippelnek, ő minden kérdésre tudni fogja a választ.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem