17 °C Budapest

Már kedden indul az őrület: lezárják fél Budapestet

2019. április 29. 19:30

Idén is megrendezik a Nagy Futamot Budapesten, ehhez kapcsolódóan pedig a fél belvárost lezárják már 30-án az esti órákban - erre az előkészületek miatt van szükség. Gigadugó várható.

Idén is megrendezik az autó- és motorsport bemutatórendezvényét, a Nagy Futamot. 2019. május 1-jén, szerdán napközben, valamint az előkészületek miatt már az azt megelőző napon, április 30-án, kedden este forgalomkorlátozásokra kell számítani az Andrássy úton, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Károly körúton, valamint a környező utcákban - áll a BKK weboldalán.

Az útlezárások miatt változik az érintett közösségi közlekedési járatok forgalmi rendje is.

A BKK kéri, hogy aki május 1-jén a belvárosba, vagy a belvárosban utazik, ne autóval, hanem közösségi közlekedéssel közelítse meg úti célját, és lehetőleg a kötöttpályás járatokat vegye igénybe: mind a négy metróvonalon, valamint a 4-es és a 6-os villamos vonalán napközben szükség esetén a megszokottnál sűrűbben indulnak majd a szerelvények.

Május 1-jén az M3-as metró a Nagyvárad tér és Újpest-központ között közlekedik, a 100E autóbusz pedig 6 és 18 óra között a Kálvin tér M és a repülőtér között jár. Május 1-jén a közösségi közlekedési járatok a vasárnap és ünnepnap érvényes menetrend szerint indulnak.

További információk a közlekedési vállalat honlapján!

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm