2019. március 18. hétfő Sándor, Ede

Káoszt hozott a vihar: ember legyen a talpán, aki itt bejut reggel Budapestre


Vasárnapról hétfőre virradó éjjel a Dunakanyar menti vonalakon több helyen is fák dőltek a sínekre, faágak kerültek a felsővezetékekre, ami jelentősen megnehezíti a hétfő reggeli vonatközlekedést.

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel a Dunakanyar menti vonalakon több helyen is fák dőltek a sínekre, faágak kerültek a felsővezetékekre, ami jelentősen megnehezíti a hétfő reggeli vonatközlekedést. Vác és Balassagyarmat között hajnalra eltávolították a kidőlt fákat Nagyoroszi-Drégelypalánk között. Ennek eredményeként a Vác-Balassagyarmat vonalon nem lehet gond a vonatközlekedésben - írta közleményében a Mávinform.

A Rákosrendező-Fót-Vácrátót közötti szakaszon szünetel a vonatközlekedés, nincs áram a felsővezetékben, több helyen a felsővezetékre lógó ágak okoznak zárlatot. A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon jelentős korlátozásokkal és hosszabb menetidőkkel kell számolni. Vonatpótló buszok hiányában Vácrátót, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád és Fót felől közlekedő VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket és utazásra jogosító igazolványokat elfogadják.

A Budapest-Vác-Szob vonalon Vác és Göd között csak az egyik vágányon lehetséges a vonatközlekedés, a kidőlt fát távolítják el most a szakemberek. Az elővárosi vonatok közlekedésében jelentős korlátozások és hosszabb  menetidők várhatók, több vonat kimarad a menetrendből hétfőn reggel.

Frissítés: 06:33

A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon újraindult a vonatközlekedés, de a délelőtti órákban még hosszabb menetidőkkel kell számolni. A Vácrátót, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád és Fót felől közlekedő VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket és utazásra jogosító igazolványokat 6:30 óráig fogadták el.

(Címlapkép - MTI Fotó: Máthé Zoltán)

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS