2019. május 23. csütörtök Dezső

Káoszt hozott a vihar: ember legyen a talpán, aki itt bejut reggel Budapestre


Vasárnapról hétfőre virradó éjjel a Dunakanyar menti vonalakon több helyen is fák dőltek a sínekre, faágak kerültek a felsővezetékekre, ami jelentősen megnehezíti a hétfő reggeli vonatközlekedést.

Vasárnapról hétfőre virradó éjjel a Dunakanyar menti vonalakon több helyen is fák dőltek a sínekre, faágak kerültek a felsővezetékekre, ami jelentősen megnehezíti a hétfő reggeli vonatközlekedést. Vác és Balassagyarmat között hajnalra eltávolították a kidőlt fákat Nagyoroszi-Drégelypalánk között. Ennek eredményeként a Vác-Balassagyarmat vonalon nem lehet gond a vonatközlekedésben - írta közleményében a Mávinform.

A Rákosrendező-Fót-Vácrátót közötti szakaszon szünetel a vonatközlekedés, nincs áram a felsővezetékben, több helyen a felsővezetékre lógó ágak okoznak zárlatot. A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon jelentős korlátozásokkal és hosszabb menetidőkkel kell számolni. Vonatpótló buszok hiányában Vácrátót, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád és Fót felől közlekedő VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket és utazásra jogosító igazolványokat elfogadják.

A Budapest-Vác-Szob vonalon Vác és Göd között csak az egyik vágányon lehetséges a vonatközlekedés, a kidőlt fát távolítják el most a szakemberek. Az elővárosi vonatok közlekedésében jelentős korlátozások és hosszabb  menetidők várhatók, több vonat kimarad a menetrendből hétfőn reggel.

Frissítés: 06:33

A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon újraindult a vonatközlekedés, de a délelőtti órákban még hosszabb menetidőkkel kell számolni. A Vácrátót, Őrbottyán, Veresegyház, Csomád és Fót felől közlekedő VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket és utazásra jogosító igazolványokat 6:30 óráig fogadták el.

(Címlapkép - MTI Fotó: Máthé Zoltán)

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS