29 °C Budapest

OTP-ügyfelek, figyelem! Fontos változás hétfőtől

Pénzcentrum
2013. július 1. 15:04

Változásokat tapasztalhatnak az OTP Bank ügyfelei az OTPDirekt használata során - tájékoztatott a pénzintézet hivatalos Facebook-oldalán hétfőn.

Az OTP közlése szerint az OTPDirekt netbanki felületen a Mobil Aláírással kapcsolatban változásokat vezettek be június 30-án.

Mostantól a felhasználókra bízzák, hogy bejelentkezéskor, tranzakciók indításakor, vagy mindkét esetben szeretnének-e SMS-t kapni. Az új, Egyszerűsített tranzakciónkénti opciót választva az űrlapokkal indított és lakossági ügyfelek esetében a számlakörön belüli tranzakciókhoz nem küldenek SMS-t.

16 éve nem volt ilyen Magyarországon: nagyot változott az életünk - KATTINTS!

A biztonság megőrzése érdekében viszont az űrlapok mentése csak Mobil Aláírással végezhető el. A Mobil Aláírás szolgáltatás továbbra is díjmentes, beállításait a netbankban lehet kezelni.

Újabb bank hárítja át a tranzakciós illetéket: máris fizetjük a Varga-csomag árát - KATTINTS!

Ha csak a bejelentkezéskori Mobil Aláírás beállítására kerül sor, akkor űrlap mentése, módosítása kizárólag a Beállítások menüpontban lehetséges. Tranzakciónkénti Mobil Aláírás beállításával a mentés vagy módosítás a tranzakció indításakor, a tranzakcióhoz kitöltendő adatlapon is megtehető az eddigiekben megszokott módon.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Félmillió magyar a bedőlt cég listáján: feltámad a ScienNet - KATTINTS!


NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?