Kifosztottak egy ATM-et a pesti belvárosban

Pénzcentrum
2013. június 27. 17:37

Több millió forintot vittek el ismeretlenek a budapesti Bajcsy-Zsilinszky út egyik pénzkiadó automatájából. Az eset az elmúlt éjszaka történt, eddig tisztázatlan körülmények között, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója az Indexnek elmondta, a Bajcsy-Zsilinszky úti CBA-üzlet riasztója csütörtök hajnal négy előtt tíz perccel indult be. A helyszínre szinte azonnal kiérkezett az üzlet és az OTP távfelügyelete is. Az üzlet távfelügyelete közölte a boltvezetővel, hogy semmilyen betörésre utaló nyomot nem találtak. Jelezték, hogy az ajtókon, ablakokon nincsenek külsérelmi nyomok, így elhagyják a helyszínt.

A bolt munkatársai reggel 5:50-kor, amikor kinyitották az üzletet, valami büdöset éreztek. Ezután észrevették, hogy az előtérben található automatának a hátulja ki van bontva, és az automata körül üres pénzkazetták fekszenek. Ők értesítették a rendőrséget, akik a boltot lezárták. Úgy tudjuk délután egykor még mindig zárva volt az üzlet a helyszínelés miatt.

Fodor Attila szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy a rablók hol jutottak be a boltba. A bolt alatt ugyanis egy raktárnak használt pince van, így elképzelhető, hogy azért nincsenek betörésre utaló nyomok a bejárati ajtón, mert a betörők a pince felől érkeztek.

NEKED AJÁNLJUK
Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem