A hét végéig ingyen lehet a tiéd az elmúlt évtized sikerkönyve

MTI
2013. március 19. 13:23

A hét végéig ingyenesen tölthető le Dan Brown A Da Vinci-kód című bestsellerének e-könyves változata - jelentette be hétfőn a Doubleday amerikai kiadóvállalat.

Az (angol nyelvű) e-könyvet március 24-ig egyes online könyváruházak teszik letölthetővé. A regényhez Brown hamarosan megjelenő új kötetének, az Infernónak a bevezetőjét és első fejezetét is csatolták.

Az új regénynek, az Angyalok és démonok című kötettel kezdődött misztikus thrillersorozat negyedik darabjának főhőse ismét Robert Langdon harvardi professzor. A neves szimbólumszakértő útja Dante, Az isteni színjáték írójának hazájába, Olaszországba vezet.

A Doubleday arról is beszámolt, hogy Brown új kötetét az Egyesült Államokban nyilvános szerepléssel népszerűsíti, egy nappal a regény megjelenése után, május 15-én a manhattani Lincoln Center Avery Fisher termében tart előadást. Ennek élő közvetítése Amerika-szerte látható lesz könyvtárakban és könyvesboltokban.

A Da Vinci-kód éppen tíz éve, 2003. március 18-án került a boltokba, és azóta világszerte több mint 80 millió példányban kelt el. A nagy sikerű regényből 2006-ban mutatták be a Tom Hanks főszereplésével készült filmet, ami kasszasiker lett.

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 6. csütörtök
Brúnó, Renáta
40. hét
Október 6.
A mosoly világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?