A hét végéig ingyen lehet a tiéd az elmúlt évtized sikerkönyve

MTI
2013. március 19. 13:23

A hét végéig ingyenesen tölthető le Dan Brown A Da Vinci-kód című bestsellerének e-könyves változata - jelentette be hétfőn a Doubleday amerikai kiadóvállalat.

Az (angol nyelvű) e-könyvet március 24-ig egyes online könyváruházak teszik letölthetővé. A regényhez Brown hamarosan megjelenő új kötetének, az Infernónak a bevezetőjét és első fejezetét is csatolták.

Az új regénynek, az Angyalok és démonok című kötettel kezdődött misztikus thrillersorozat negyedik darabjának főhőse ismét Robert Langdon harvardi professzor. A neves szimbólumszakértő útja Dante, Az isteni színjáték írójának hazájába, Olaszországba vezet.

A Doubleday arról is beszámolt, hogy Brown új kötetét az Egyesült Államokban nyilvános szerepléssel népszerűsíti, egy nappal a regény megjelenése után, május 15-én a manhattani Lincoln Center Avery Fisher termében tart előadást. Ennek élő közvetítése Amerika-szerte látható lesz könyvtárakban és könyvesboltokban.

A Da Vinci-kód éppen tíz éve, 2003. március 18-án került a boltokba, és azóta világszerte több mint 80 millió példányban kelt el. A nagy sikerű regényből 2006-ban mutatták be a Tom Hanks főszereplésével készült filmet, ami kasszasiker lett.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm