Budapest, 2019. június 1.Hernádi Judit Jászai Mari-díjas színésznõ, énekesnõ otthonában.MTVA/Gyûjtemény: Keleti Éva

Nyugdíjba vonulásáról vallott Hernádi Judit: szerinte ritka, hogy 68 évesen valakinek ennyi munkája van

2024. június 25. 08:47

Egyelőre jól érzi magát a színpadon a 68 éves Hernádi Judit, így nem tervez nyugdíjba vonulni. "Majd ha rosszul érzem magam, akkor abbahagyom, de ez még messze van" - tette hozzá. Kifejtette: ritka dolog az ember életében, amikor 68 éves elmúlt, és ilyen szinten foglalkoztatva van, "ez egész egyedinek mondható."

Egyelőre nem tervez nyugdíjba menni Hernádi Judit, a színésznő a Meglepetés magazinnak beszélt arról, hogy ritka dolog az ember életében, amikor 68 éves elmúlt, és ilyen szinten foglalkoztatva van, "ez egész egyedinek mondható."

Amikor kimegyek a színpadra, egész jól érzem magam, néha vannak pillanatok, amikor különlegesen jól, de általában véve sem érzem magam rosszul, aminek nagyon örülök. Majd ha rosszul érzem magam, akkor abbahagyom, de ez még messze van

- mondta arra a kérdésre, mikor tervez nyugdíjba vonulni.

Mint elmesélte, manapság már nemigen vállal új darabokat, maximum évente egyet vagy kettőt, de van olyan színdarab, amiben tíz éve játszik - az évek alatt felhalmozódnak a munkák. Hernádi Judit arról is beszélt, karrierjében jelentős fordulópont volt, amikor elénekelte a Sohase mondd! című slágert, illetve amikor a Heti Hetesben szerepelt.

Ezek a momentumok azok, amelyektől híres lettem, mert a színháztól senki nem lesz az. Ebben a pillanatban ott tartunk, hogy mindenki ismeri a nevemet, de ezek véges ügyek. Az ember népszerűsége egy pillanat alatt el tud múlni, de nem baj. Örülök neki és boldog vagyok tőle, hogy most így van, viszont nem tartom célnak

- mondta.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Címlapkép: Keleti Éva, MTI/MTVA

Itt a szezon nagy kérdése: hová és miből mennek nyaralni idén nyáron a magyarok?

Nő a magyarok reálkeresete, több az elkölthető pénzük, de nagy kérdés, hogy mindez lecsapódik-e majd a turizmusban. Habár kifejezetten jó szezonra készül az ágazat, a szezon vége még messze van. Most futó turisztikai kérdőívünkben az utazási szokásaikról kérdezzük az olvasóinkat: mennek-e nyaralni idén, ha igen, hová és mennyi pénzt szánnak rá. Ha van 5 perced, és segítenéd a munkánkat, töltsd ki a Pénzcentrum Nagy Utazáskutatását. Köszönjük!

 

NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

NAPTÁR
Tovább
2024. július 25. csütörtök
Kristóf, Jakab
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem