27 °C Budapest
Új hivatásba vághatja a fejszéjét Varga Judit: a több milliós álomfizut 240 ezres havi bér váltaná

Új hivatásba vághatja a fejszéjét Varga Judit: a több milliós álomfizut 240 ezres havi bér váltaná

2024. március 28. 09:33

Varga Judit, a volt igazságügyi miniszter részt vett egy hosszú interjúban Hajdu Péter Frizbi című műsorában, ahol többek között beszélt 16 éves házasságáról Magyar Péterrel és az új szenvedélyéről is.

Az adás végén Hajdu arról beszélt Vargának, hogy úgy érzi, ő hirtelen mindent elvesztett, véget ért a politikai karrierje és a házassága is. Varga válaszában elmondta, hogy mégis boldog embernek érzi magát azóta, hogy kilépett a bántalmazó kapcsolatból, és visszanyerte azt az énjét, aki azelőtt volt, hogy Magyar Pétert megismerte.

A politikai karrierjére vonatkozóan pedig elmondta, hogy számára a politika inkább a szolgálatról szólt, és csak egy életszakasz volt, amit bár nehézségekkel teli volt, mégis fantasztikusnak élt meg. Ugyanakkor nem érez csalódottságot, és most végre van ideje olyan dolgokra is, mint a gyerekkori álmok kiteljesítése, ezért beiratkozott egy asztalosképzésre.

Ha ez az egész őrület, ami itt most zajlik, engedi azt a szabad szellemi kapacitást nekem, hogy tudjak most már tényleg a fafajtákkal foglalkozni – mert a múlt héten kezdődött és bő egy évig tart –, akkor fogok kapni, ha jól csinálom, egy középfokú szakmai képesítést. Szeretném komolyan venni ezt a dolgot

– mondta az adásban. Hozzátette, hogy bár nem tudja, hova vezet majd ez az út, sok ismerőse sikeres pályát futott be előtte fehérgalléros munkával, majd rájött, hogy nincs eredménye annak, amit csinál. Úgy véli, most itt az ideje látni az eredményeket, amiken dolgozott, és reméli, hogy ezeket az eredményeket el fogja érni. Érdekességként megemlítette, hogy Windisch László, az ÁSZ elnöke, akivel nemrégiben kézen fogva látták Varga Juditot, szintén asztalosképzésen vett részt 2020 óta.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A KSH egy pár hete hozta nyilvánosságra a teljes munkaidőben alkalmazásban lévők fizetéseiről szóló adatokat. A politikusok az adatbázis szerint alaphangon  2 083 450 forintot kapnak havonta bruttó, a bútorasztalosok pedig a legfrissebb adatok szerint átlagosan bruttó 353 652 forintot. Tehát a politikusok átlagosan nettó 1 364 659 forintot, míg az asztalosok átlag nettó 235 178 forintot vihetnek haza havonta. 

Címlapkép forrása: MTI/Lakatos Péter

NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem