Flying over a tropical island with coral reefs, Ishigaki Island of the Yaeyama Islands, Okinawa, Japan

Színt vallott a legendás magyar tévés: felesége keresi a nagy pénzt, abból utazgatnak mindenfelé

2023. szeptember 16. 15:03

Pörzse Sándor ma már teljesen kiábrándult a közéletből, minden idejét családjának és a tahitótfalui birtokának szenteli – mondta el a Blikknek adott interjújában. Amiből többek között kiderül, kettejük közül felesége, aki fogorvos, keresi a nagyobb pénzt a családban, igazából ebből is járnak gyakorta külföldre lazítani.

Pörzse Sándor igen hosszú karrierutat járt be a magyar közéletben, volt rádiós, majd ismert tévés, aztán politikus. Ma már azonban saját bevallása szerint leginkább az állatai gondozása érdekli. Nagyobb birtokon élnek, ahol mindig van valami teendő, illetve a feleségének is sokat segít, aki Pörzse szerint rendkívül sokat dolgozik.

A korábbi tévés úgy fogalmaz, felesége lett a kenyérkereső a családban, aki egész napa a fogorvosi rendelőjében van. „... nagy szüksége van a pihenésre, ezért is szoktunk két és fél havonta elutazni valami klassz helyre. Amilyen színvonalon nyaralunk, azt én biztosan nem tudnám kifizetni” - fogalmazott az interjú egy pontján Pörzse.

Az egykori tévést viszont ez nem zavarja, mint említi, „ez mindig is így volt, egy fogorvos régen is többet keresett, mint egy újságíró. Ám azért napközben pénzt nem kell kérnem tőle”. Pörzse arról is beszélt, sokáig a futballból élt. Fiatalon ugyanis megfordult az NB I-es Honvédban és Csepelben is. Mostanra viszont nem nagyon lát esélyt arra, hogy újra tévézzen és a politikával is óvatos, megbánta ugyanis, hogy anno miként vitte véghez ezt a dolgot. Most azt mondja,

legfontosabb feladatom, hogy megtaláljam a szerepemet a családban nagypapaként, épp úgy, ahogy a két lányom esetében tették az ő nagyszüleik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 13. szombat
Jenõ
28. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem