24 °C Budapest
Flying over a tropical island with coral reefs, Ishigaki Island of the Yaeyama Islands, Okinawa, Japan

Színt vallott a legendás magyar tévés: felesége keresi a nagy pénzt, abból utazgatnak mindenfelé

2023. szeptember 16. 15:03

Pörzse Sándor ma már teljesen kiábrándult a közéletből, minden idejét családjának és a tahitótfalui birtokának szenteli – mondta el a Blikknek adott interjújában. Amiből többek között kiderül, kettejük közül felesége, aki fogorvos, keresi a nagyobb pénzt a családban, igazából ebből is járnak gyakorta külföldre lazítani.

Pörzse Sándor igen hosszú karrierutat járt be a magyar közéletben, volt rádiós, majd ismert tévés, aztán politikus. Ma már azonban saját bevallása szerint leginkább az állatai gondozása érdekli. Nagyobb birtokon élnek, ahol mindig van valami teendő, illetve a feleségének is sokat segít, aki Pörzse szerint rendkívül sokat dolgozik.

A korábbi tévés úgy fogalmaz, felesége lett a kenyérkereső a családban, aki egész napa a fogorvosi rendelőjében van. „... nagy szüksége van a pihenésre, ezért is szoktunk két és fél havonta elutazni valami klassz helyre. Amilyen színvonalon nyaralunk, azt én biztosan nem tudnám kifizetni” - fogalmazott az interjú egy pontján Pörzse.

Az egykori tévést viszont ez nem zavarja, mint említi, „ez mindig is így volt, egy fogorvos régen is többet keresett, mint egy újságíró. Ám azért napközben pénzt nem kell kérnem tőle”. Pörzse arról is beszélt, sokáig a futballból élt. Fiatalon ugyanis megfordult az NB I-es Honvédban és Csepelben is. Mostanra viszont nem nagyon lát esélyt arra, hogy újra tévézzen és a politikával is óvatos, megbánta ugyanis, hogy anno miként vitte véghez ezt a dolgot. Most azt mondja,

legfontosabb feladatom, hogy megtaláljam a szerepemet a családban nagypapaként, épp úgy, ahogy a két lányom esetében tették az ő nagyszüleik.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 28. 09:03
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm