Television streaming, TV broadcast. Multimedia wall concept.

Hatalmas premierekkel csábít augusztusban a Disney+: ezeket a filmeket és sorozatokat várjuk

2023. július 25. 15:32

Augusztusban sem maradunk Disney+ premierek nélkül. Érkezik többek között a Grand Budapest hotel, A galaxis őrzői 3. része és a Gyilkos a házban következő évada is.

A Disney+ a hátralévő nyári hetekben is forró pillanatokat hoz, hiszen augusztus 8-tól hetente új epizódokkal érkezik a várva várt Gyilkos a házban (Only murders in the building) 3. évada. Ha pedig nem tudsz betelni a rejtélyes gyilkosságokról szóló történetekkel, nézz olyan nagyszerű filmeket, mint A Grand Budapest Hotel (The Grand Budapest Hotel). Az űrutazás rajongói is örülhetnek idén augusztusban, a Disney+-ra érkezik a Star Wars: Ahsoka (Star Wars: Ahsoka) és a Marvel Studios A galaxis őrzői 3. rész (Guardians of the Galaxy Vol. 3.) című filmjei is, még változatosabbá téve az idei utolsó nyári hónapot! Egy szuper koncertfelvétel is érkezik még július 30-án a Disney+-ra: „Imagine Dragons: Live in Vegas” koncertfelvétel.

Gyilkos a házban 3. évad (Only murders in the building S3): augusztus 8.

A 3. évadban Charles, Oliver és Mabel (Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez alakításában) egy Broadway-show kulisszái mögött nyomoznak egy gyilkosság után. Ben Glenroy (Paul Rudd) egy hollywoodi akciósztár, akinek Broadway-debütálása hirtelen halálával megszakad. Triónk Loretta Durkin (Meryl Streep) segítségével vág bele az eddigi legnehezebb nyomozásba, miközben a rendező, Oliver kétségbeesetten próbálja újra összerakni a darabot. Függönyt fel!

A Galaxis őrzői 3. rész (Guardians of the galaxy vol. 3): augusztus 2.

A Marvel stúdió A galaxis őrzői 3. rész (Guardians of the Galaxy Vol. 3) című filmjében a szeretett, kívülállókból álló csapatunk mostanában kicsit másképp néz ki. Peter Quillnek (Chris Pratt), aki még mindig nem jutott túl egy szörnyű veszteségen, össze kell gyűjtenie csapatát, és egy kockázatos, akciódús küldetésre kell indulnia, hogy megvédje az univerzumot és Rocketet. Eközben egy új, kiszámíthatatlan erő azzal fenyeget, hogy végleg elpusztítja az Őrzőket.

A Mackó (FX’s The Bear): július 19.

Az FX kritikusok által elismert saját gyártású sorozat, A mackó (FX’s The Bear) az ételekről, a családról, az őrült mindennapokról, a csúszós meredek lejtőkről és a sürgősségérzet szépségéről szól. Miközben a fiatal séf, Carmy és csapata azon dolgozik, hogy a szendvicsboltjukat magasabb szintű hellyé alakítsák át, ők maguk is jelentős változáson mennek keresztül. Mindannyian kénytelenek szembenézni a múlttal és el kell dönteniük milyen emberekké szeretnének válni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Star Wars: Ahsoka

A Disney+ legújabb, saját gyártású sorozata a Birodalom bukása után játszódik és Ahsoka Tano, az egykori Jedi lovag kalandjait követi, aki ezúttal egy, a sebezhető galaxisra leselkedő fenyegetés után nyomoz. A cselekmény egy újabb, érdekes kiegészítése lesz a messzi-messzi galaxisban játszódó franchise-nak, amely mélyebb bepillantást enged Ahsoka saját történetébe és múltjába, valamint a Star Wars univerzumba. A sorozatot Dave Filoni jegyzi, aki Jon Favreau, Kathleen Kennedy, Colin Wilson és Carrie Beck mellett executive producerként is tevékenykedett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem