19 °C Budapest
Pénzügyeiről vallott Frei Tamás: Annyit kerestem, hogy tudtam magamnak venni egy kis lakást a Riviérán

Pénzügyeiről vallott Frei Tamás: Annyit kerestem, hogy tudtam magamnak venni egy kis lakást a Riviérán

2021. június 14. 15:03

Simán megélne a regényírásból is Frei Tamás. A korábbi tévés Friderikusz Sándor podcastjában árulta el, hogy mennyi pénzt keres könyveivel. Azt is kiderült, hogy annak idején a tévés fizetéséből egy lakást vett a Riviérán.

Friderikusz Sándor vendége volt Frei Tamás, aki a podcastban többek között arról is beszélt, miként alakult az élete a tévézés után: mint mondta a regényírás mellett ekkoriban alapította a kávézóláncát is, mindván "valamelyik csak bejön."

A korábbi tévés elmondta, hogy könyvei nagyjából 150 ezer körüli példányszámban fogynak, de szerinte az, hogy mennyire kelendő egy-egy regénye, mindig az előző népszerűségét mutatja meg.

Arra a kérdésre, hogy melyik könyvvel kereste a legtöbbet, Frei Tamás elmondta, hogy elég számottevő összegeket kap a regények eladásából:

Ezekből nagyon klasszul meg lehet élni, ha csak regényt írnék, akkor is azt az életet, hogy kismotorral járkálok a tengerparton, azt én tudnám élni.

Elárulta azt is, hogy a pénz még mindig jelentős szerepet játszik az életében, hiszen a gyerekeit is elég jó egyetemeken taníttatja. Mint kifejtette, kevesen ismerték fel az ő korában a tévében, hogy saját produkciót kell csinálni: így hatékonyabban lehetett gazdálkodni a forrásokkal, és végső soron többet is lehetett keresni, mintha a TV-k alkalmazottai lett volna.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Annyit kerestem, hogy tudtam magamnak venni egy kis lakást a Riviérán, nem nagyot, egy kicsit

- mondta Frei Tamás, aki kifejtette, szinte minden pénzét lakásokba fekteti, így "nagy baj már nem érhet".

Címlapkép: YouTube

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 5. csütörtök
Krisztina
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?