6 °C Budapest
Passionate fans cheer and raise banners at a sporting event in the stadium

Fontos vátozásokat jelentett be a Szerencsejáték Zrt.: mindenkit érint, aki szokott Tippmixelni

2021. június 10. 17:31

A labdarúgó Eb öt évvel ezelőtt is kiemelkedő népszerűséggel bírt a tippmixelők körében, elég csak a fogadási rekordokat döntögető magyar érdekeltségű meccsekre gondolni. Magyarország válogatottja az idei viadalon is ott lesz a mezőnyben, a kontinenstornán pedig az amúgy is folyamatosan bővülő fogadási kínálat újabb elemekkel gyarapodik a Tippmixen és a Tippmixprón. Többek között arra is lehet fogadni az Eb-meccsek kapcsán, hogy mi lesz az első tíz perc eredménye, hogy mikor lesz az első gól, és már élőben is lehet majd gólszerzőkre tippelni.

Már megszokott, hogy a kiemelt labdarúgó-mérkőzéseknél egy-egy mérkőzéshez közel kétszáz fogadási esemény kapcsolódik a Tippmixen és a Tippmixprón, ez pedig az idei Európa-bajnokság idején sem lesz másképp. Találkozhatunk a már jól megszokott opciók, mint a végkimenetel, a gólok száma, a félidei eredmény mellett vadonatúj lehetőségekkel is. Nézzük melyek ezek!

A 2021-es Eb-meccsek kapcsán már arra is lehet fogadásokat kötni, hogy az első 10 perc leteltekor, azaz a mérkőzés kezdő sípszójától 9 perc 59 másodperc elteltéig bezárólag mi lesz a pontos eredmény – fontos, hogy a meccs 10. perc 0. másodpercében szerzett találat már nem számít bele ebbe a periódusba. Szintén újdonságként jelenik meg a „Mikor lesz az első gól?” piac, amelyhez kapcsolódóan egyes meccsperiódusokat jeleznek majd a kimenetelek (0-14:59; 15:00-29:59; és így tovább). Az egyenes kieséses szakasz kapcsán is várható újdonság: a „Lesz hosszabbítás + lesz gól a hosszabbításban” fogadási eseménynél az „Igen” kimenetel akkor válik nyertessé, ha egy hosszabbításba torkolló találkozón születik legalább egy gól a rendes játékidőt követő 2x15 percben.

Az élő fogadási lehetőségek kapcsán az egyik legfontosabb újdonságnak az tekinthető, hogy az Eb-n a mérkőzések közben is lehet majd gólszerzőkre fogadni, ahogyan arra is, hogy az első félidőben mi lesz a pontos gólszám és eredmény, mennyi lesz a hazai, illetve a vendégcsapat szögleteinek száma, páros vagy páratlan számú sarokrúgást végeznek-e el a csapatok.

Szintén kiemelkedően népszerűek minden nagy labdarúgótorna idején a hosszú távú, úgynevezett outright típusú fogadási lehetőségek is. Aki arra szeretne tippelni, hogy ki nyeri az Eb-t, kik lesznek a csoportgyőztesek, kik végeznek az egyes csoportok első két helyén, az egyes csapatok továbbjutnak-e a csoportjukból, ott hány pontot szereznek, vagy éppen döntőbe jutnak-e, a Tippmixen és a Tippmixprón mindegyikre megteheti a fogadását. Ki jut a negyeddöntőbe? Ki jut az elődöntőbe? Melyik csoportból kerül ki az Eb-győztes? Melyik csapat szerzi a legtöbb gólt? Hogyan szerepel Magyarország? Ez utóbbi kérdések kapcsán is érdemes böngészni a nyereményszorzókat!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A legtöbb gólt szerző magyar játékosra, és a tornán összességében legtöbb gólt szerző játékosra is megtehetők már a fogadások. Ezen esetekben holtverseny is lehetséges, azaz ha több játékos végez az első helyen, nem számítanak a gólkirályi címről döntő egyéb mutatók, hanem minden érintett játékoshoz tartozó kimenetellel összefüggésben a „holtversenyes szabály” lép életbe a kiértékeléskor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm