2020. október 20. kedd Vendel

Nyitnak az intézmények, nyílnak a csapok: de vajon biztonságos a víz?


A Fővárosi Vízművek a veszélyhelyzet alatt is folyamatos üzemeltetéssel, a tervezett karbantartások ütemezett elvégzésével gondoskodott a közcsőhálózat biztonságának megőrzéséről. A belső ivóvízhálózatokon található csapokat azonban számos épületben március közepe óta nem nyitották meg.

A Budapestet és agglomerációját érintő kijárási korlátozás feloldásával együtt a munkahelyeken is újra visszaáll lassan az élet a normál kerékvágásba. Mivel nagyon sok intézmény és vállalat távmunkában foglalkoztatta munkavállalóit, heteken vagy akár két hónapon keresztül is használaton kívül állt az épületek vízhálózata, a mosdók és konyhák csaptelepei. Ennek eredményeként olyan pangó víz alakulhatott ki a vezetékekben, amely táptalajul szolgál a kórokozóknak. A megoldás egyszerű: könnyen megszabadulhatunk a felgyűlt lerakódásoktól, ha az újbóli birtokba vételkor a megszokottnál hosszabban engedjük ki a vizet, és csak akkor fogyasztunk belőle, amikor már ivásra kellemesen hidegnek érezzük. 

Minden, kapuit újra megnyitó munkáltatónak biztonságos üzemletetést kívánunk, amihez a Fővárosi Vízművek a tiszta, egészséges szolgáltatott ivóvízzel tud hozzájárulni!

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.15-10.21
Országos

Lidl

10.15-10.21
Országos

Auchan

10.15-10.21
Országos

Tesco

10.15-10.21
Országos

Spar

10.15-10.21
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos


Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó