2021. március 2. kedd Lujza

Íme Pécsi Ildikó öröksége: többen is pályáznak a mesés vagyonra


Biztosan továbbra sem tudni, ki örökli Pécsi Ildikó vagyonát, holott nem csekélységről van szó: telkek, lakás és egy ház is.

A december elején elhuny színésznő vagyonába beletartozik például budai, Cseppkő utcai lakása, valamint négy gödöllői telek is. Ezek mellett pedig ott van a gödöllői ház is nagy kerttel, ahol a Pécsi Ildikó mindig szívesen időzött.

A Bors szerint az örökösök között szerepelhet nyilvánvalóan a színésznő fia, Szűcs Csaba. A második számú esélyes Ildikó unokája, Csabika, akivel Pécsi Ildikó rendezte a korábbi nézeteltéréseket. Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba ugyancsak örökölhet, ő volt ugyanis az, aki az elmúlt húsz évben végig a színésznő mellett állt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Krízishelyzetben a magyar dolgozók: visszaütnek a szőnyeg alá söpört problémák
Az első lépés megküzdeni azzal a terhes gondolattal, hogy nem tudunk visszatérni a járvány előtti normákhoz...


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked