2019. július 19. péntek Emília

Ijesztő dolog történik ma: ne pánikolj, ezért van rá szükség

  • 2019. május 13. hétfő 08:31

Szirénapróbát tart a Katasztrófavédelem az egész országban ma 11 órától - írja a Hirado.hu.

A lakossági riasztó rendszer segítségévével 440 ezer ember riasztható vészhelyzetben, és veszélyes vegyi üzemek közelében működik.

A próbára minden hónap elején sor kerül, nagyjából tíz percig tart majd. Hangos üzemű próba legközelebb szeptemberben lesz. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján meg lehet tekinteni a tervezett szirénapróbák időpontját.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS