2019. május 27. hétfő Hella

Ijesztő dolog történik ma: ne pánikolj, ezért van rá szükség

  • 2019. május 13. hétfő 08:31

Szirénapróbát tart a Katasztrófavédelem az egész országban ma 11 órától - írja a Hirado.hu.

A lakossági riasztó rendszer segítségévével 440 ezer ember riasztható vészhelyzetben, és veszélyes vegyi üzemek közelében működik.

A próbára minden hónap elején sor kerül, nagyjából tíz percig tart majd. Hangos üzemű próba legközelebb szeptemberben lesz. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján meg lehet tekinteni a tervezett szirénapróbák időpontját.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

A legtöbb magyar szülő elrontja: apróság, de a gyerek jövője múlik rajta
Vajon mi befolyásolja, hogy tudsz-e megtakarítani, vagy hónapról hónapra élsz?


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS