2020. július 4. szombat Ulrik

Ezek a konkrét tervek: elképesztő fejlesztések jönnek a magyar-horvát határon


Bár a határ menti térség nem tartozik a kiemelten szennyezett területek közé, a nagyvárosok és bányászati-ipari komplexumok még mindig, mint potenciális terhelőforrásokként vannak jelen - számol be a HelloVidék.hu.

Ahogy korábban, úgy az Európai Unió (EU) a 2021-2027-es programozási időszakában is lehetősége nyílik a közös határ mentén fekvő magyarországi és horvátországi régióknak arra, hogy együttműködésben gondolkodva, a környezetvédelemre és energetikára irányulófejlesztési projekteket valósítsanak meg. Ezek előkészítéseként szerveztek program-előkészítő workshopot Kaposváron, ahol a HelloVidék is részt vett, hogy összeállítsunk egyfajta energiamérleget a határ menti térségre fókuszálva.

Ha érdekel a teljes cikk, a HelloVidék oldalán elolvashatod. KATT!

 

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk