Woman removing old tiles, renovating the bathroom.

Új részletek a startoló felújítási támogatásról: ezzel mindenképp számoljon, aki igénylést adna be

2024. április 9. 09:44

A legkedvezőbb hitelekkel versenyez az új otthonfelújítási támogatás, a Portfolio most megnézte, mivel mikor jártunk a legjobban.

Mint mi is többször beszámoltunk róla, pénteken a kormány bejelentette az új otthonfelújítási támogatásokat, amelyet a nyártól lehet majd igényelni. A Portfolio most megnézte, pontosan hogya njárhatunk vele a legjobban, és több jó hírrel is tudtak szolgálni.

Mint a lap írja: jó hír, hogy a legkedvezőbb bankhitelekhez képest is több millió forintot nyerhetünk az új programmal, ugyanakkor évek óta létezik egy másik állami támogatás is, amely sokak számára még kedvezőbb nála. Az új otthonfelújítási programban maximum 6 millió forintnyi kamattámogatott hitel vehető fel legfeljebb 8 évre, ebből az adott járás fejlettségétől függően 2,5 - 3,5 millió forintot enged el az állam a támogatás odaítélésekor.

A lap azt is írja, hogy a legkedvezőbb bankhitelekhez képest is több millió forintot takaríthatunk meg azzal, hogy a felújítási hitel kamatmentes, a tartozás egy részét pedig el is engedi az állam.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

NAPTÁR
Tovább
2024. június 18. kedd
Arnold, Levente
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm