Drywall is the term used for a common method of constructing interior walls and ceilings using panels made of gypsum plaster pressed between two thick sheets of paper, then kiln dried.

Ennyiből újította fel floridai luxusvilláját a dúsgazdag Polgár Árpi: less be a fényűző otthonba

2022. május 24. 16:07

A Polgár-házaspár megmutatta, hogyan újíttatták fel floridai otthonukat 50-55 ezer dollárért, ami több mint 18 millió forintnak felel meg.

Polgár Tünde és Polgár Árpád a YouTube-csatornájukon többször megmutatták már floridai otthonukat, ám az elmúlt időszakban nagy felújításokba kezdtek a házat illetően. Ennek jelenlegi eredményeibe adtak betekintést új videójukban. Mint kiderült, Polgár Árpád több, saját készítésű festménye is lóg a falakon.

A munkálatokba ők is bekapcsolódtak, például a gardróbot saját kezűleg építették fel, de a fürdőszobai tükröket is ő szerelte fel. A házban több antik bútor, és festmény is bekerült. Polgár Árpád az árakra is kitért:

Összességében a bútorokkal, amiket venni kellett, azzal együtt durván 50-55 ezer dollárba került. A teljes felújítás a burkolatokkal, bútorokkal, festéssel, vakolással, új konyhai gépekkel

- tette hozzá, ami nagyjából 18 millió forintnak felelne meg.

Lakást vennél? Találd meg a legjobb hitelajánlatokat a Pénzcentrum kalkulátorában!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Polgár Tünde hozzátette, hogy sok pici apróság hiányzik még. Az ingatlanhoz két vendégszoba is tartozik.

A terveink szerint a kertbe is egy csomó minden történt volna, de sajnos nem történt meg. Bőven maradt a jövő évre is tennivaló

- mondta Polgár Tünde.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem