2020. február 22. szombat Gerzson

Most játékkal szerezhet valódi nyereséget! (x)

  • 2013. október 4. péntek 08:56

Vegyen részt a Citibank Prémium Megtakarítás virtuális játékában.

Virtuális befektetéssel juthat valódi nyereséghez. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy részt vesz a Citibank Prémium Megtakarítás virtuális játékában, ahol kockázat nélkül profitálhat a devizaárfolyam mozgásából.

A Prémium Megtakarítás egy olyan megtakarítási termék, amely egy devizapár egymáshoz viszonyított árfolyamának alakulásától függően a betéti kamatoknál magasabb kamat elérésének lehetőségét hordozza magában. Most egy virtuális játék keretében könnyen képbe kerülhet az új termék jellemzőivel.

Mit nyújt a Prémium Megtakarítás termék?

A Prémium Megtakarítás megtakarítási forma segítségével potenciálisan magasabb kamatokat érhet el az azonos futamidejű és devizanemű hagyományos betétlekötésekhez képest. A nyereség attól függ, hogy a kiválasztott devizapár árfolyama hogyan mozdul el. A termék azonban nem tőkevédett és nem minősül betétnek, hanem annál kockázatosabb és rövid távú megtakarítási forma (2 hetes-3 hónapos). A Prémium Megtakarítás a lekötött betétek tulajdonságait ötvözi a devizaopciók jellegzetességeivel annak érdekében, hogy magasabb kamatot fizessen, mint a normál betétek. Ennek eredményeképpen a Prémium Megtakarítás magasabb devizakockázattal rendelkezik, mint a normál lekötött devizabetétek, továbbá azokhoz képest számos egyéb kockázat is jellemzi, mint például az általános termékkockázat, hitelkockázat, átváltás kockázata (előfordulhat, hogy az aktuális piaci árfolyam alakulása miatt a kapott tőke és kamat összege az alapdevizában kifejezve alacsonyabb az alapdevizában elhelyezett eredeti tőke összegénél), kamatlábkockázat, lejárat előtti feltörés kockázata, eseménykockázat, opciók kockázata.

A Prémium Megtakarításnál a tőkeösszeg az Ön által választott pénznemben (alap deviza) kerül elhelyezésre. A szerződéskötés napján az aktuális ajánlatunkból Ön kiválaszt egy másik devizát (alternatív deviza) és egy keresztárfolyamot (átváltási árfolyam). A két deviza árfolyamának változásától függően a tőkét és a kamatot lejáratkor Ön vagy az alap devizában vagy az alternatív devizában kapja meg, a szerződésekben meghatározott módon. Lejáratkor kamatfizetés mindkét esetben történik. A Prémium Megtakarításért a Citi díjat nem terhel, azonban a Prémium Megtakarítási kamatot a marzzsal csökkenti.

Mit kell tenni a játékhoz?

A Citibank a termék népszerűsítéséhez egy, az év végéig tartó virtuális játékot is útjára indított, így az érdeklődők már a befektetés előtt kipróbálhatják pénzügyi tudásukat. Sőt, most a játékban résztvevők a játék során megszerzett összeget valódi nyereségként zsebre tehetik. Ehhez csupán egy négy lépésből álló folyamaton kell végigmenni.

Ennek keretében a játékos forintban, amerikai dollárban, euróban, svájci frankban, kanadai dollárban, vagy angol fontban denominált virtuális pénzt köthet le a promóciós időszak alatt a virtuális Prémium Megtakarítás termékben, 2 hetes futamidőre. Az így megszerzett virtuális kamatot a bank a részvételi feltételek szerint jóváírja a résztvevőknek, ha regisztrál a promócióban, megfelelő kockázati profillal rendelkezik, és 90 napon belül tényleges számlanyitási megbízást ad a banknak.A befektetések nem lekötött betétek, és kifejezett ellenkező kikötés hiányában ezekkel kapcsolatban sem a Citibank N.A. / Citigroup Inc, sem ezek egyetlen leányvállalata, sem pedig a Magyar Állam nem vállal kötelezettséget tőke- és/vagy kamat -(hozam) garanciára. A befektetések befektetési kockázatoknak vannak kitéve, beleértve a befektetett összeg lehetséges elvesztését. A múltbeli teljesítmény nem garancia a jövőbeli teljesítményre, az árak lefelé és felfelé is változhatnak.

A Prémium Megtakarítás egy olyan, betétnek nem minősülő, nem tőkevédett megtakarítási termék, amely egy devizapár egymáshoz viszonyított árfolyamának alakulásától függően a betéti kamatoknál magasabb kamat elérésének lehetőségét hordozza.

A befektetésekkel, így a Prémium Megtakarítással kapcsolatos megbízás(ok) teljesítéséhez szükséges a Citibanknál rendszeresített alkalmassági és megfelelési teszt kitöltése. Az alkalmassági és megfelelési teszt eredménye határozza meg az ügyfeleknek nyújtható lehetséges befektetési szolgáltatások, és az ügyfelek részére elérhető termékek körét.

(x)

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk