2021. március 2. kedd Lujza

Ilyen bankkártyát használ a magyar elit: fémből van, exkluzív szolgáltatásokra jó


A Takarékbank kiemelt ügyfelei részére elérhetővé tette a fémből készült, exkluzív bankkártyát, a Mastercard World Elite betéti kártyát. Az egyedi külső mellé a hitelintézet olyan, a magyarországi piacon egyedi és széleskörű szolgáltatásokat biztosít, mint például a concierge-szolgáltatás, a reptéri gyorsítósáv és prémium váró, vagy az ingyenes hozzáférés a világ hétezer népszerű napilapjához és magazinjához.

Egy bankkártyában általában mindenki a praktikumot keresi, hogy gyorsan, készpénz- és érintésmentesen fizethessen. Ez a bankkártya azonban ennél sokkal több, számtalan egyedi szolgáltatás kapcsolódik hozzá, amelyek az ügyfelek kényelmét segítik.

Egyre többen utaznak sokat a munkájuk miatt, kevés az idejük, és nem tudnak különböző szolgáltatókkal kapcsolatot tartani ügyeik intézéséhez. Az ő számukra a praktikum mellett a komfort érzetet is növeli a Magyarországon elsők között a Takarékbanknál elérhető, fémből készült World Elite bankkártya.

A kártya már kialakításában is eltér az eddig megszokott plasztiktól. Megjelenése magában hordoz olyan egyedi jegyeket, mint a fém kártyatest, valamint a letisztult hátoldali megszemélyesítés. Az egyedi külső mellé a Takarékbank, a hazai piacon egyedi és különleges exkluzív-szolgáltatásokat is biztosít, mint például a LoungeKey szolgáltatás, amely ingyenes belépést biztosít a világ mintegy kilencszáz nemzetközi reptérének prémium várójába, emellett a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Bécsi Nemzetközi Repülőtér Mastercard Airport Lounge váróiba is, ahol térítésmentes étel- és italfogyasztást biztosít.

A concierge-szolgáltatás segíti a jegyfoglalást kulturális vagy sporteseményekre, a virágküldést, az egészségügyi asszisztenciát, vagy akár háztartási szolgáltatásokat is igénybe vehet általa. A kártyabirtokos emellett négyféle eszközzel, világszerte több mint egymillió helyen veheti igénybe a gyors Boingo Global Wi-Fi szolgáltatást, ingyenesen. Továbbá a kártyához járó PressReader alkalmazással térítésmentesen elérhető több mint hétezer népszerű nemzetközi napilap és magazin.

A különleges előnyökkel bíró matt fekete metálkártyát az ATM befogadja, így alkalmas készpénzfelvételre is, illetve érintésmentesen is fizethet vele. A Takarékbank a privátbanki szerződéssel rendelkező ügyfeleinek ajánlja a kártyát, amely hamarosan további szolgáltatásokkal bővül.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fontos átalakulás jön az eMAG-nál: a kiszállítást és a csomagpontokat is érinti
Papp Máté, a Marketplace vezetője beszélt a részletekről.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked