15 °C Budapest

A nap képe: "Dobjad, elkapom!"

2011. január 14. 18:02

Újabb döbbenetes fotó jelent meg a Building magazin munkavédelmi rovatában. A képen egy felújított londoni épület homlokzati állványát bontó segédmunkások nem mindennapi mutatványa látható.

A kép készítője elmondta, hogy senkit ne tévesszen meg a napos időjárás, a lámpaoszlop lábánál és a járda szélén még jól látszanak az összetolt hókupacok. A fotó készítésekor csípős, mínusz négy Celsius-fokos hőmérsékletet mértek az angol fővárosban.

Azon már meg sem lepődött, hogy az állvány alatti járdán a gyalogos közlekedést semmi nem korlátozta, pedig súlyos fémtárgyak repkedtek a levegőben.

 

Forrás: Building magazin


Ilyen időjárási körülmények között nagy merészségre vall a teherautó platóján látható két férfi viselkedése is. Ők úgy fogták fel, hogy nem az a legény, aki dobja, hanem aki elkapja. Egyikük gyakorlatilag repül a harmadik emeletről felé repített jéghideg fémrúdért. Reméljük nem nyúlt mellé...

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.17 17:06
„...Példás rend, vagy jó kedély? Példás rend vagy az öröm? Van a kötelesség érzése. De mi az első kö...
coachco  |  2021.05.17 13:56
Talán sokan érzik úgy mostanában, végre, kicsit mintha jobb lenne, talán túl vagyunk a nehezén. [.....
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?