8 °C Budapest

Mindenki influenszer akar lenni? Hogy torzítja a közösségi média a sikerrl alkotott képet? | Interjú Koronczai Beatrix gyermek- és ifjúsági szakpszichológussal

2022. augusztus 31. 16:11

Az Els Yard harmadik nyári bónusz epizódjában vendégünk volt Koronczai Beatrix klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus, akivel egyebek mellett arról beszéltünk, hogy honnan számít kórosnak a közösségimédia-használat, hogyan befolyásolják a különböz platformok a sikerrl alkotott képet, valamint hogy a jelenség milyen irányba viszi el a fiatalabb generáció pályaválasztási trendjeit.

A beszélgetésben említett kutatás ide kattintva érhet el.

Mi az az Els Yard?

Az Els Yard a Pénzcentrum podcastsorozata, olyan magyarokról szól, akik maradandót alkottak az üzleti életben. Minden részben egy vállalkozó, befektet vagy vállalati szakember életét dolgozzuk fel. Az els évad els része Ger Viktorról, a Vatera korábbi vezetjérl szólt, a második rész a BiotechUSA-tulaj Lévai-testvérek, Bálint és Balázs sztoriját dolgozta fel, a harmadik részben Balogh Levente beszélt az életérl és a Szentkirályi történetérl, a negyedik részben Horváth Miklós, a Hungarocamion korábbi tulajdonosa volt a vendégünk, a ötödik részben Lantos Csaba befektet, a hatodikban részben Földvári Gábor vállalkozó, a hetedik részben pedig Pados Gábor mkeresked élet- és karrierútjáról volt szó.

Kövesd az Els Yardot a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten vagy bármely nagyobb podcast felületen, hogy ne maradj le az új epizódokról!

www.portfolio.hu/portfolio-podcaster

NEKED AJÁNLJUK
Több podcast
Portfolio Podcast Lab   |   2023. december 25. hétfő 07:00
Villám Géza és a nap őrült Bamakója
NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem