2019. március 20. szerda Klaudia

Elárulta az EMMI: a meddőknek sem kell kamatot fizetniük a 10 milliós hitelre


Ha a 10 millió forintos kamatmentes kölcsönt igénylő házaspár orvosilag igazolja, hogy a gyerekvállalás egészségügyi okból maradt el, nem kell piaci kamattal visszafizetni a kamatmentes hitelt - tudta meg a Hrportál.hu.

Aki a hitelfelvételtől számítva 5 éven belül nem szült gyereket, annak piaci kamatot felszámítva kell visszafizetnie a hitelt. Ha azonban kiderül, hogy az a család önhibáján kívül történt, azaz meddőség áll fenn, nem kell visszafizetni piaci kamatozással a hitelt.

Az is kiderült az EMMI válaszából, hogy az szja-mentesség várhatóan nem vonatkozik majd egyéb adózási formákra, így a KATA-ra és EVA-ra.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 26 778 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 13,69%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 26 823 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS