2019. január 16. szerda Gusztáv

Akciókkal rohamoznak a bankok: így csaphatsz le a legjobb ajánlatokra


A személyi kölcsönök piacán november végén - december elején sem történt nagy változás, már ami a kamatokat illeti. Több akció is kifutott vagy meghosszabbították a meglévőket a pénzintézetek. 

A Raiffeisen Bank december közepétől már nem kínálja az új ügyfeleknek szóló akciós személyi kölcsönét, így az állandó kedvezményeket használhatják ki azok, akik a banknál kívánnak személyi hitelt felvenni.

Az OTP Bank meghosszabbította online kuponakcióját 2019. január 6-ig. Ha digitális csatornán adjuk le érdeklődésünket és hozzájárulunk adataink marketingcélú felhasználásához, a bank online kupont küld nekünk emailcímünkre, amelyet az igénylés során használhatunk fel. 1 százalékpontos kedvezményt kapunk cserébe az ügyleti kamatból.

JÓL JÖNNE 4 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 4 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 61 333 forintos törlesztőrészlettel a K&H Bank nyújtja, de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank 61 840 forintos törlesztőt ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank, valamint a CIB Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Szintén kifutott december 17-én a Provident Black Friday akciója, amellyel kisösszegű, legfeljebb 150 000 forintos hitelösszeghez juthattunk hozzá kedvezményes kamatozás mellett.  Elérhető viszont a Cofidis kedvezményes ajánlata: továbbra is 6,9 százalékos THM-mel vehetjük fel a Fapados kölcsönt, amennyiben vállaljuk, hogy legalább 3 millió forintot veszünk fel maximum 60 hónapos futamidőre. A hitel változó kamatozású, tehát a kedvező THM csak induló érték, nőhet vagy csökkenhet a jövőben a törlesztőrészlet. 

Melyek most a legkedvezőbb személyi hitelek?

A Bank360 azt is megvizsgálta, hogy melyek az elérhető legkedvezőbb személyi kölcsönök az év végén. A szakportál arra buzdít: keressük a biztonságos, fix kamatozású hiteleket, így elkerülhetjük a törlesztőrészlet változását a jövőben. Ma már többségében tervezhető, kiszámítható törlesztéssel vehetünk fel személyi kölcsönöket akár 10 millió forintos hitelösszeggel is. 

Finanszírozást keresel? A Pénzcentrum lakáshitel kalkulátorával a magyar bankok lakossági hiteltermékeit hasonlíthatod össze, legyen szó lakásvásárlásról, építkezésről, felújításról, vagy épp szabad felhasználású jelzáloghitelről. Találd meg Te is a számodra legjobb konstrukciót!

A Bank360 ugyanakkor arról számol be, hogy 1 500 000 forint a legjellemzőbb hitelösszeg, amelyre a felhasználók kalkuláltak az oldalon idén. 60 hónapos futamidővel és igazolt nettó 250 000 forintos jövedelemmel számolva több bank is kínál 10 százalékos THM alatt igényelhető hiteleket ekkora hitelösszeghez, például a Sberbank Fair Pluszt 7,72 százalékos THM-mel és 29 737 forintos törlesztőrészlettel, de a CIB Bank is 8,17 százalékos teljes hiteldíjmutatóval kínálja Előrelépő személyi kölcsönét, amelynek 30 327 Ft a havi törlesztőrészlete szintén rögzített kamatozás mellett. A K&H Bank kiemelt személyi kölcsöne 8,46 százalékos THM-mel vehető fel, a törlesztőrészlet pedig 30 050 forint.

JÓL JÖNNE 900 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 900 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 213 forintos törlesztőrészlettel a K&H nyújtja (THM 14,97%), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE 25 043 forintos törlesztőt (THM 17,21%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, a Cofidis, valamint a Raiffeisen konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Minden nap találkozol vele a boltokban: nem is gondolnád, hogy rákkeltő
Meddőséget, autizmust, koraszülést is okozhat - miért nincs még betiltva?


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS