11 °C Budapest

Kiszámítható jelzálogkölcsönt dob piacra az Allianz

Pénzcentrum
2010. augusztus 27. 11:02

Kiszámítható és átlátható feltételek jellemzik az Allianz Bank Referencia nevű jelzálogkölcsönét, hiszen a havi törlesztő részletet nem befolyásolja a forint árfolyamának alakulása, kamata pedig a jegybanki alapkamat alakulását követő BUBOR értékéhez igazodik. Az őszi akció keretében a bank az induló banki költségekre vonatkozóan is jelentős kedvezményeket biztosít.

"A korábban igen népszerű devizaalapú hiteltermékek kockázata a válság alatt nyilvánvalóvá vált sok ügyfél számára, így inkább valamilyen biztonságosabb konstrukció felé fordult a figyelmük. Éppen ezért az Allianz Bank Referencia nevű jelzálogkölcsön termékével a kiszámíthatóságot, biztonságot kedvelőket célozza meg" - jelentette be Kozák Judit, az Allianz Bank Zrt. vezérigazgatója. Mivel forint jelzálogkölcsönről van szó, ezért a havi törlesztő részletet nem befolyásolja a forint árfolyamának alakulása, a hitel kamata pedig a jegybanki alapkamat alakulását követő bankközi kamatláb, a BUBOR értékéhez igazodik. A termék bevezetéséhez akciót is kapcsolt a bank, amely révén további előnyökre is szert tehetnek azon ügyfelek, akiknek hiteligénylését 2010. október 31-éig fogadja be a társaság.

A Referencia jelzálogkölcsönök esetében az Allianz Bank a kölcsön teljes futamideje alatt nem számít fel kezelési költséget, valamint az akció keretében a Referencia jelzálogkölcsönök esetében elengedi a folyósítási jutalék összegét. Továbbá a bank az akció időtartama alatt, egy ingatlan fedezet után a felszámított és megfizetett hitelképesség vizsgálati díjat, azaz 33 000 forintot is jóváír az ügyfél bankszámláján a kölcsön folyósítását követően. "Egy 5 millió forintos kölcsön esetén fentiek szerinti díjelengedés és díjvisszatérítés összesen 108 000 forint megtakarítást jelenthet az ügyfél számára"- teszi hozzá Kozák Judit. (Az Allianz Referencia Lakáshitel THM értéke: 10,56 százalék, az akciós feltételekre figyelemmel a THM értéke: 10,21 százalék)

Az Allianz Referencia jelzálogkölcsönök mellé ügyletenként két személyre vonatkozóan hitelfedezeti életbiztosítást is köt a Bank, amely egy - futamidő alatti - esetleges tragédia esetén a még fennálló hiteltartozást, legfeljebb 30 millió forint kölcsön és annak járulékai összegéig fedezi. A hitelfedezeti életbiztosítás díját a Bank fizeti, ezért az ügyfélnek ez a szolgáltatás díjmentes. Az Allianz Referencia jelzálogkölcsön felhasználható lakás, lakóház megvásárlására, korábban felvett jelzáloghitelé kiváltására, vagy bármilyen az ügyfél által szabadon megválasztható hitelcélra is.

Az új jelzálogkölcsön mellé pedig egy igazán kedvező bankszámlát is kínál az Allianz Bank. Havi rendszeres jövedelemutalásért cserébe (min. 70 000 forint egyösszegű jóváírás havonta) a legfontosabb banki költségek díjmentessé válnak, hiszen a bank minden jövedelemutalást követő hónapban automatikusan visszatéríti számlájukra. Az ATM Plusz bankszámla igen nagyvonalú, mert visszafizeti a számlavezetési díjat, az összes csoportos beszedési megbízás díját, korlátlan számú készpénzfelvétel díját a világ összes VISA kártyát elfogadó készpénzkiadó automatájából, függetlenül attól, hogy mely bank üzemelteti azokat. Akiknek tehát minden fillér számít, de sokszor vesznek fel készpénzt, azok az Allianz ATM Plusz bankszámlájával járhatnak a legjobban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Allianz Bank nem feledkezik meg azokról sem, akik nem kölcsönt vennének fel, hanem megtakarításukról kívánnak gondoskodni. Az Allianz Bank 2010. október 31-ig az Allianz Megtakarítási Számlán elhelyezett pénzük minden egyes forintjára a Magyar Nemzeti Bank alapkamata mínusz 0,4 százalék kamatot fizet (jelenleg 4,85 százalék, EBKM: 4,96 százalék). A magas kamat bármilyen időtávon érvényes, nem kell a befizetett összeget lekötni, hiszen minden hónapban akár 3 alkalommal lehet a számláról pénzt kivenni úgy, hogy a magas kamatról sem kell lemondani. A Megtakarítási Számla egy díjmentes életbiztosítást is tartalmaz és egy esetleges tragédia esetén a számla egyenlegének 150 százalékát fizeti vissza a kedvezményezett számára a biztosításnak köszönhetően.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 19. 16:26
Megvan, mennyibe kerül majd az HBO Maxot, a discovery+ szolgáltatást és az Eurosportot egyesítő stre...
ChikansPlanet  |  2024. április 19. 12:49
A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva fi...
Holdblog  |  2024. április 19. 12:25
Megint immáron nyolcadik alkalommal mi lettünk Az Év Alapkezelője. Mellette a HOLD Részvény, a Deep...
Kiszámoló  |  2024. április 19. 10:08
Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalma...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem