36 °C Budapest

Kiszámítható jelzálogkölcsönt dob piacra az Allianz

Pénzcentrum
2010. augusztus 27. 11:02

Kiszámítható és átlátható feltételek jellemzik az Allianz Bank Referencia nevű jelzálogkölcsönét, hiszen a havi törlesztő részletet nem befolyásolja a forint árfolyamának alakulása, kamata pedig a jegybanki alapkamat alakulását követő BUBOR értékéhez igazodik. Az őszi akció keretében a bank az induló banki költségekre vonatkozóan is jelentős kedvezményeket biztosít.

"A korábban igen népszerű devizaalapú hiteltermékek kockázata a válság alatt nyilvánvalóvá vált sok ügyfél számára, így inkább valamilyen biztonságosabb konstrukció felé fordult a figyelmük. Éppen ezért az Allianz Bank Referencia nevű jelzálogkölcsön termékével a kiszámíthatóságot, biztonságot kedvelőket célozza meg" - jelentette be Kozák Judit, az Allianz Bank Zrt. vezérigazgatója. Mivel forint jelzálogkölcsönről van szó, ezért a havi törlesztő részletet nem befolyásolja a forint árfolyamának alakulása, a hitel kamata pedig a jegybanki alapkamat alakulását követő bankközi kamatláb, a BUBOR értékéhez igazodik. A termék bevezetéséhez akciót is kapcsolt a bank, amely révén további előnyökre is szert tehetnek azon ügyfelek, akiknek hiteligénylését 2010. október 31-éig fogadja be a társaság.

A Referencia jelzálogkölcsönök esetében az Allianz Bank a kölcsön teljes futamideje alatt nem számít fel kezelési költséget, valamint az akció keretében a Referencia jelzálogkölcsönök esetében elengedi a folyósítási jutalék összegét. Továbbá a bank az akció időtartama alatt, egy ingatlan fedezet után a felszámított és megfizetett hitelképesség vizsgálati díjat, azaz 33 000 forintot is jóváír az ügyfél bankszámláján a kölcsön folyósítását követően. "Egy 5 millió forintos kölcsön esetén fentiek szerinti díjelengedés és díjvisszatérítés összesen 108 000 forint megtakarítást jelenthet az ügyfél számára"- teszi hozzá Kozák Judit. (Az Allianz Referencia Lakáshitel THM értéke: 10,56 százalék, az akciós feltételekre figyelemmel a THM értéke: 10,21 százalék)

Az Allianz Referencia jelzálogkölcsönök mellé ügyletenként két személyre vonatkozóan hitelfedezeti életbiztosítást is köt a Bank, amely egy - futamidő alatti - esetleges tragédia esetén a még fennálló hiteltartozást, legfeljebb 30 millió forint kölcsön és annak járulékai összegéig fedezi. A hitelfedezeti életbiztosítás díját a Bank fizeti, ezért az ügyfélnek ez a szolgáltatás díjmentes. Az Allianz Referencia jelzálogkölcsön felhasználható lakás, lakóház megvásárlására, korábban felvett jelzáloghitelé kiváltására, vagy bármilyen az ügyfél által szabadon megválasztható hitelcélra is.

Az új jelzálogkölcsön mellé pedig egy igazán kedvező bankszámlát is kínál az Allianz Bank. Havi rendszeres jövedelemutalásért cserébe (min. 70 000 forint egyösszegű jóváírás havonta) a legfontosabb banki költségek díjmentessé válnak, hiszen a bank minden jövedelemutalást követő hónapban automatikusan visszatéríti számlájukra. Az ATM Plusz bankszámla igen nagyvonalú, mert visszafizeti a számlavezetési díjat, az összes csoportos beszedési megbízás díját, korlátlan számú készpénzfelvétel díját a világ összes VISA kártyát elfogadó készpénzkiadó automatájából, függetlenül attól, hogy mely bank üzemelteti azokat. Akiknek tehát minden fillér számít, de sokszor vesznek fel készpénzt, azok az Allianz ATM Plusz bankszámlájával járhatnak a legjobban.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az Allianz Bank nem feledkezik meg azokról sem, akik nem kölcsönt vennének fel, hanem megtakarításukról kívánnak gondoskodni. Az Allianz Bank 2010. október 31-ig az Allianz Megtakarítási Számlán elhelyezett pénzük minden egyes forintjára a Magyar Nemzeti Bank alapkamata mínusz 0,4 százalék kamatot fizet (jelenleg 4,85 százalék, EBKM: 4,96 százalék). A magas kamat bármilyen időtávon érvényes, nem kell a befizetett összeget lekötni, hiszen minden hónapban akár 3 alkalommal lehet a számláról pénzt kivenni úgy, hogy a magas kamatról sem kell lemondani. A Megtakarítási Számla egy díjmentes életbiztosítást is tartalmaz és egy esetleges tragédia esetén a számla egyenlegének 150 százalékát fizeti vissza a kedvezményezett számára a biztosításnak köszönhetően.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. június 29. 09:59
A magyar jegybank elég határozottan lépett kedden, és üzenetet küldött a piac szereplőknek, hogy nem...
MEDIA1  |  2022. június 28. 17:38
A negyvenes éveiben lévő kameramant többek között két gyermeke is gyászolja.
MNB Intézet  |  2022. június 28. 10:22
Despite a broad consensus on phasing out fossil fuels, some people still hesitate about the actual e...
Kiszámoló  |  2022. június 27. 13:56
Ezt is elértük, ma már 404,7 forintot kellett adni egy euróért. Ezek után izgatottan várjuk, hogy ho...
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 29. szerda
Péter, Pál
26. hét
Június 29.
Nemzetközi Duna-nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?