Nem kell a köztisztviselői hitel: levették a palettáról!

Pénzcentrum
2008. október 6. 12:15

Az Erste Bank arculatváltó marketingfogásait a hiteltermékek módosítása is követte. A jelzáloghiteleket érintő egyik legfontosabb változás, hogy az Erste a mai naptól - a gyér érdeklődésre tekintettel - levette termékpalettájáról az állami kezességvállalással érintett hiteleket.

A köztisztviselők mellett a közalkalmazottak, az állami alkalmazottak és a fészekrakók sem keresték a hiteleket az elmúlt időszakban.

Nem helyez ki a bank a továbbiakban jelzáloglevél kamattámogatott hiteleket, egyszerű hiteleket és a kiegészítő kamattámogatott hitelek kivételével semmilyen kezelési költséges konstrukciót. A meglévő és a folyamatban lévő ügyletek változatlan feltételekkel futnak tovább, a bank nem árazta át a termékeket.

A szabad felhasználású és a piaci lakáshitelek körében - a svájci frank alapú mellé - bevezetésre kerülnek a 6 hónapos kamatperiódusú forint és euró alapú hiteltermékek. Az ügyfelek szempontjából előnyös változásnak minősül az is, hogy felemelték a korhatárt, így a hitel adósai a lejáratkor maximum 70 évesek lehetnek.

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 8. 19:18