24 °C Budapest

Címke: kecskemét mercedes gyár (23 cikk)

Pénzcentrum | 2011. április 12. 05:22

Több ezer új munkahely Magyarországon - de hol fognak lakni?

A kecskeméti és győri autóipari beruházások közös jellemzője, hogy a teljes kiépítettség elérésekor a gyárakban igen sok új munkahely lesz. Az újonnan érkező, letelepedni vágyó dolgozóknak, azonban laknia is kell valahol. Legújabb összeállításunkban a két város ingatlanpiacát vettük górcső alá, hogy megvizsgáljuk, miként változtak a kínálati ingatlanárak az elmúlt időszakban.

Pénzcentrum | 2011. március 11. 16:58

Sínen a Mercedes

Legnagyobb beruházások között számon tartott Mercedes-Benz gyárépítés következő nagy állomásához érkezett. Egy majdnem 1 kilométeres vasúti pálya építését kezdte meg a MÁV, amin a kész gépkocsik hagyhatják majd el az üzemet.

Világgazdaság | 2010. december 21. 09:02

A Mercedes 160%-on pörgeti Kecskemét lakáspiacát

A bérleti díjak körülbelül 30-50%-os emelkedését hozta a Kecskemét környéki ingatlanpiacon a Mercedes-beruházás. A KSH adatai szerint az idei első félévben 60%-kal több használatbavételi engedélyt adtak ki a hatóságok, mint egy évvel korábban. A helyi piaci szereplők szerint érzékelhető áremelkedés figyelhető meg.

Pénzcentrum | 2010. március 8. 08:32

Mercedes-gyár: A-osztályú telek-biznisz, 50%-os sikerdíj

A Bács-Kiskun Megyei Bíróság ítéletet hirdetett abban a perben, amelyet 7 korábbi telektulajdonos indított a velük opciós szerződést aláíró Best Invest Projekt Hungária Kft. tulajdonosai ellen.

Pénzcentrum | 2010. január 20. 09:47

Állások százai várnak betöltésre Kecskeméten

Az eredeti tervekhez képest korábban, 2011 végén indul a termelés a már érvényes építési engedélyekkel rendelkező Mercedes üzemben. A gyártósorok kiépítése még az idei évben megkezdődik, és az alkalmazottak egy jelentős részét is még ebben az évben veszik fel.

Pénzcentrum | 2009. február 16. 09:15

Kecskeméti Mercedes-gyár: a földterület már megvan!

Kecskemét pénteken adta el a Mercedesnek nettó 9 milliárd forint körüli összegért a beruházáshoz szükséges 441 hektáros területet. Zombor Gábor polgármester elmondta, hogy sikerült maradéktalanul teljesíteni a vállalást, hiszen a Bács-Kiskun megyei várost több más helyszín közül választotta ki a német autógyár.

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm