Címke: bolívia (17 cikk)

Pénzcentrum | 2020. augusztus 13. 10:30

Itt vannak az iskolakezdési stratégiák: más-más tervet dolgoztak ki Európa országai

Nyitni vagy nem nyitni? - az itt a kérdés. Idehaza egyelőre azzal lehet számolni, hogy szeptemberben a hagyományos keretek között kezdődik a tanév, vagyis az oktatás fizikai formában valósul meg, nem pedig online, a helyzet azonban még változhat. Ahol szükséges, vagyis gócok kialakulását észlelik, ott helyi szinten kívánnak majd beavatkozni.

Pénzcentrum | 2010. november 4. 15:02

Sosem találnád ki, hol a legdrágább taxizni a világon + lista

Mennyiért lehet a repülőtérről bejutni a városközpontba? Erre a kérdésre kereste a választ a Price of Travel internetes oldal a világ 100 nagyvárosában. A felmérés óriási különbségeket tárt fel a legolcsóbb indiai és a legdrágább svájci taxis tarifák között.

Pénzcentrum | 2008. augusztus 22. 10:05

Életveszélyes utak: hol NE kocsikázz, ha kedves az életed?

Huszonöt évvel ezelőtt Bolíviában több mint 100 utas veszett oda egy buszbalesetben a veszélyes hegyi utakon. A tragédia oka egyetlen hiba, ezeken az utakon tökéletesen kell tudni vezetni, egyetlen kis kihagyás is végzetes lehet. A világon persze nem ez az egyetlen hely, ahol életveszélyes autóval, busszal közlekedni - derül ki a Forbes magazin összeállításából.

Pénzcentrum | 2006. október 20. 14:30

Nigéria, Bolívia, Peru - avagy hová tegyük pénzünket?

Egyre inkább bővülnek a befektetési lehetőségek a fejlődő piacokon, a befektetési alapkezelők igyekeznek mindeddig "érintetlen" országot találni, mint például Vietnám, Malajzia, Bulgária, Botswana. Ezekre a piacokra egyéni befektetőként nehéz belépni, hiszen kis méretűek, és kevéssé likvidek, ezért ajánlott inkább az alapokba fektetés.

Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem