2019. november 14. csütörtök Aliz

Kiderültek a tragédia részletei: így ütötték el L. L. Junior kisfiát


A piros lámpa ellenére szaladt ki az úttestre L. L. Junior kisfia, így pedig az érkező autósnak esélye sem lehetett lelassítani. A tragédia körülményeit vizsgálják a hatóságok, de az ittas vezetés gyanúja nem merült fel a 76 éves sofőrnél. A férfi állítja, minden szabályt betartva közlekedett.

A Pénzcentrum is beszámolt a szombat délutáni tragédiáról: Budapesten, a XIV. kerületben egy autó elütött egy gyereket, akiről később kiderült, hogy az énekes L. L. Junior hároméves kisfia, Dávid. A gyermek életét vesztette a balesetben.

A Bors most arról ír, hogy Dávid, a testvére és édesanyjuk, Csilla egy zuglói rendezvényen voltak aznap és vélhetően hazafelé indultak, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál a kisfiú váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából és kiszalad a zebrára, amikor a jelzőlámpa pirosan világított. Ekkor az első érkező autó, egy ezüstszínű Opel elütötte a kisfiút, aki több métert repült.

A Ripost egy szemtanúval is beszélt:

Együtt mentem át a zebrán a két fiatal anyukával és a három gyerekkel. Az egyikük és két gyerek átért a zöldön, de a kisfiú és a másik nő lassabban haladt, csak az osztott pálya közepén lévő járdáig sikerült eljutniuk. Ekkor váltott pirosra a lámpa, ők pedig lassítottak, ahogy odaértek az úttest mellé. A pici fiú azonban látta, hogy a testvére már a túloldalon van, ezért gondolt egyet és ő is át akart szaladni a bátyja mellé

- és ekkor történt a tragédia. A rendezvényt biztosító rendőrök és mentősök azonnal megkezdték az újraélesztést, de Dávid olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét. A Bors által megkérdezett szemtanúk szerint az édesanya a balesetet követően összeomlott és magát hibáztatta a történtekért. A Bors megtalálta a kocsi sofőrjét, akit szintén megviseltek a történtek, állítólag a helyszínen rosszul lett, a mentők vitték el. A 76 éves férfi azt mondta, minden szabályt betartott, és a rendőrség szerint sem merült fel az ittas vezetés gyanúja.

L. L. Junior apósa arról beszélt, hogy az egész család borzalmas állapotban van, de azt tudják, hogy ha Dávid a pirosnál rohant be az úttestre, akkor az autósnak esélye sem volt megállni.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS