14 °C Budapest

Kedvezményes biztosítások a K&H Új Magyarország mikrohitelek mellé

Pénzcentrum
2008. október 15. 10:15

Az október elejétől elérhető K&H Új Magyarország beruházási hitel és K&H Új Magyarország forgóeszközhitel igénylése esetén rendkívüli kedvezménnyel köthetnek most biztosítást a mikro- és kisvállalkozások. A sok esetben alulbiztosított vállalkozások számára négy különböző biztosításfajta válik most kedvezményesen elérhetővé.

Október elsejétől, a K&H Új Magyarország mikrohitelek értékesítésének megkezdésével párhuzamosan 10 százalékos kedvezménnyel teszi elérhetővé a K&H Biztosító a vállalkozásoknak szóló biztosításait azon kkv-k számára, melyek K&H Új Magyarország beruházási hitelt vagy K&H Új Magyarország forgóeszközhitelt igényelnek. Ez a kedvezmény 2008. november 15-éig vehető igénybe, s a megkötött szerződések teljes időtartamára érvényben marad.

A K&H kisvállalkozói biztosítási csomag széles körű biztosítási fedezetet nyújt a legfeljebb 200 millió forint éves árbevétellel rendelkező vállalkozások számára. Egy kötvényben megvásárolható a vagyon, felelősség, szállítmány, üzemszünet, elektronikus berendezés biztosítási fedezet a vállalkozás számára. Elsősorban azok számára praktikus megoldás, akik egyszerű biztosítási modellt keresnek, illetve akik tevékenységüket bérelt telephelyen végzik, és biztosítaniuk kell bérleményüket.

A K&H vállalati vagyonbiztosítás elsősorban az évi 200 millió forint feletti árbevételt elérő cégek számára jelent optimális megoldást. Legfőbb jellemzője, hogy az alapbiztosításhoz szabadon választható a kiegészítő biztosítások széles skálája. Előnye ezáltal, hogy a vállalkozás sajátosságainak figyelembevételével a kiegészítő biztosítások és záradékok segítségével teljes mértékben testre, azaz tevékenységre szabható.

A K&H vállalati felelősségbiztosítást leginkább azoknak a vállalkozásoknak érdemes megkötniük, melyek már rendelkeznek K&H vállalati vagyonbiztosítással. A vállalkozás által okozott személyi vagy dologi károkat téríti meg, és alkalmazkodik a vállalkozás sajátosságaihoz. Előnye többek között, hogy a biztosítási limiteket a biztosított széles sávok között maga választja ki. A díj degresszíven követi a biztosítási limit növekedését, azaz ha a limitet például megtízszerezzük, a díj csak kétszeresére növekszik.

A K&H csoportos kockázat, élet-, baleset- és egészségbiztosítás a kisebb vállalkozások számára is elérhető konstrukció, hiszen már akár két főtől is megköthető.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-élet üzletágának igazgatója elmondta, hogy "a hazai kis- és középvállalkozások a tapasztalatok szerint sajnos még mindig avult értéken, és fontos kiegészítő fedezeteket kihagyva kötik meg a biztosítást. A hazai vállalkozások alulbiztosítottságához nagyban hozzájárul az is, hogy nem követik a vagyonérték változást a biztosítási szerződésben, ami alulbiztosításhoz vezethet. Az alacsony fedezeti érték, illetve a kiegészítő biztosítások hiánya kárrendezéskor kellemetlen meglepetéseket okozhat. Bízunk benne, hogy ügyfeleink okos döntést hoznak, és a K&H Új Magyarország mikrohitelekhez kapcsolódó kedvezményes biztosításaink révén ledolgozzák ezt a hiányosságot."

A K&H 2008 májusában a hitelintézetek közül elsőként csatlakozott az év elején útjára indított Új Magyarország Mikrohitel Programhoz. A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. (MV Zrt.) gondozásában működő program segítségével Magyarország mintegy 190 milliárd forint európai uniós forráshoz juthat. A program keretében értékesített K&H Új Magyarország beruházási hitelhez és a K&H Új Magyarország forgóeszközhitelhez rendkívül egyszerűen hozzá lehet jutni, hiszen a K&H munkatársai igény szerint beszerzik a szükséges dokumentumokat is, jelentős adminisztrációs terheket levéve ezzel az ügyfelek válláról.

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2024. február 25. 11:30
Milyen súlya van a támogatott hiteleknek? Hol állnak a hitelkamatok, érdemes jobb kamatkörnyezetre v...
Holdblog  |  2024. február 25. 07:09
Az eredetileg a HOLD-hírlevélben bevetett ábránkon a mágikus hetes amerikai tech(hez kötött) papír Y...
MEDIA1  |  2024. február 24. 09:38
A Magyar Bírói Egyesület levélben fejezte ki mélységes aggodalmát Varga Zs. Andrásnak, a Kúria elnök...
KonyhaKontrolling  |  2024. február 23. 20:04
Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásána...
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. február 25. vasárnap
Mátyás
8. hét
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem