26 °C Budapest

Kedvezményes biztosítások a K&H Új Magyarország mikrohitelek mellé

Pénzcentrum
2008. október 15. 10:15

Az október elejétől elérhető K&H Új Magyarország beruházási hitel és K&H Új Magyarország forgóeszközhitel igénylése esetén rendkívüli kedvezménnyel köthetnek most biztosítást a mikro- és kisvállalkozások. A sok esetben alulbiztosított vállalkozások számára négy különböző biztosításfajta válik most kedvezményesen elérhetővé.

Október elsejétől, a K&H Új Magyarország mikrohitelek értékesítésének megkezdésével párhuzamosan 10 százalékos kedvezménnyel teszi elérhetővé a K&H Biztosító a vállalkozásoknak szóló biztosításait azon kkv-k számára, melyek K&H Új Magyarország beruházási hitelt vagy K&H Új Magyarország forgóeszközhitelt igényelnek. Ez a kedvezmény 2008. november 15-éig vehető igénybe, s a megkötött szerződések teljes időtartamára érvényben marad.

A K&H kisvállalkozói biztosítási csomag széles körű biztosítási fedezetet nyújt a legfeljebb 200 millió forint éves árbevétellel rendelkező vállalkozások számára. Egy kötvényben megvásárolható a vagyon, felelősség, szállítmány, üzemszünet, elektronikus berendezés biztosítási fedezet a vállalkozás számára. Elsősorban azok számára praktikus megoldás, akik egyszerű biztosítási modellt keresnek, illetve akik tevékenységüket bérelt telephelyen végzik, és biztosítaniuk kell bérleményüket.

A K&H vállalati vagyonbiztosítás elsősorban az évi 200 millió forint feletti árbevételt elérő cégek számára jelent optimális megoldást. Legfőbb jellemzője, hogy az alapbiztosításhoz szabadon választható a kiegészítő biztosítások széles skálája. Előnye ezáltal, hogy a vállalkozás sajátosságainak figyelembevételével a kiegészítő biztosítások és záradékok segítségével teljes mértékben testre, azaz tevékenységre szabható.

A K&H vállalati felelősségbiztosítást leginkább azoknak a vállalkozásoknak érdemes megkötniük, melyek már rendelkeznek K&H vállalati vagyonbiztosítással. A vállalkozás által okozott személyi vagy dologi károkat téríti meg, és alkalmazkodik a vállalkozás sajátosságaihoz. Előnye többek között, hogy a biztosítási limiteket a biztosított széles sávok között maga választja ki. A díj degresszíven követi a biztosítási limit növekedését, azaz ha a limitet például megtízszerezzük, a díj csak kétszeresére növekszik.

A K&H csoportos kockázat, élet-, baleset- és egészségbiztosítás a kisebb vállalkozások számára is elérhető konstrukció, hiszen már akár két főtől is megköthető.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Kaszab Attila, a K&H Biztosító nem-élet üzletágának igazgatója elmondta, hogy "a hazai kis- és középvállalkozások a tapasztalatok szerint sajnos még mindig avult értéken, és fontos kiegészítő fedezeteket kihagyva kötik meg a biztosítást. A hazai vállalkozások alulbiztosítottságához nagyban hozzájárul az is, hogy nem követik a vagyonérték változást a biztosítási szerződésben, ami alulbiztosításhoz vezethet. Az alacsony fedezeti érték, illetve a kiegészítő biztosítások hiánya kárrendezéskor kellemetlen meglepetéseket okozhat. Bízunk benne, hogy ügyfeleink okos döntést hoznak, és a K&H Új Magyarország mikrohitelekhez kapcsolódó kedvezményes biztosításaink révén ledolgozzák ezt a hiányosságot."

A K&H 2008 májusában a hitelintézetek közül elsőként csatlakozott az év elején útjára indított Új Magyarország Mikrohitel Programhoz. A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. (MV Zrt.) gondozásában működő program segítségével Magyarország mintegy 190 milliárd forint európai uniós forráshoz juthat. A program keretében értékesített K&H Új Magyarország beruházási hitelhez és a K&H Új Magyarország forgóeszközhitelhez rendkívül egyszerűen hozzá lehet jutni, hiszen a K&H munkatársai igény szerint beszerzik a szükséges dokumentumokat is, jelentős adminisztrációs terheket levéve ezzel az ügyfelek válláról.

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. augusztus 13. 07:00
Minden idk harmadik legnépszertlenebb elnökeként távozott a Fehér Házból 2021 januárjában Donald Tru...
MEDIA1  |  2022. augusztus 12. 19:52
Leadja az Elcserélt élet (Um Lugar ao Sol) cím brazil telenovellát az RTL Klub.
Kiszámoló  |  2022. augusztus 12. 11:08
A KAVOSZ újra elindította a vállalkozóknak szóló Széchenyi hiteltermékeket, igaz lényegesen rosszabb...
Bankmonitor  |  2022. augusztus 11. 11:16
A legtöbb vállalkozónak szinte égnek áll a haja, amikor hiteligénylésrl és adminisztrációról, regisz...
Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Sok magyar nem is tud erről az egyszerű trükkről: milliókat bukhatnak, ha nem figyelnek oda

A vállalkozásunk sikere rengeteg dolgon múlhat, nem elég az ötlet, bizony kemény munkát kell fektetni a sikerbe.

Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 13. szombat
Ipoly
32. hét
Augusztus 13.
A balkezesek világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?