Néhány kattintásra a biztonságtól- mindenki azt akarja?

Pénzcentrum
2007. augusztus 22. 08:30

Az Internet a biztosítások terén is kezdi megtalálni a maga szerepét, egyre több biztosító a biztosítási termékek szélesedő palettájának esetében használja ki az online értékesítési csatornában rejlő lehetőséget.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Manapság már nem csak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás és a casco terén érdemes körülnéznünk a világhálón, de egyéb vagyon- és életbiztosításokat is köthetünk, csupán néhány kattintás segítségével. A legtöbb esetben a szemfüles fogyasztó kedvezményekre is számíthat.

Az OTP Garancia 2005 óta ajánlja fel ügyfeleinek az online kötés lehetőségét. Emellett az Internetet választóknak utasbiztosítás megkötése esetén 10, kgfb-szerződések esetén pedig 5 százalékos kedvezményt ad.

A Groupama biztosító online értékesítésre fejlesztette ki EMANET elnevezést viselő utasbiztosítási termékét, mely a hagyományos utasbiztosításnál 25 százalékkal olcsóbb megoldást kínál.

December 15-ig 30 százalékos kedvezménnyel köthetünk a Generalinál lakásbiztosítást, de kedvezmények nélkül online formában elérhetőek a biztosító kgfb- és balesetbiztosítási termékei is. Az Aegonnál jelenleg nincs kedvezmény egyetlen termékre sem, de a tavalyi kampányidőszakban 10 százalékos diszkont járt a cascóra is gondoló autósoknak.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 18. hétfő
Lukács
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 17. 16:07