29 °C Budapest

Citibank ügyfelek, figyelem! Már így is lehet bankolni

2011. augusztus 15. 15:32

Ingyenes mobilbank szolgáltatást indít útjára a Citibank, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy bárhol is járjanak a világon, élvezhessék e modern és biztonságos megoldás által kínált lehetőségeket, beleértve az utalások indítását bankszámlájukról.

A Citibank Mobilbank a Citibank Online internetes banki szolgáltatás mobilkészülékekre (elsősorban "okostelefonokra") optimalizált változata, amelyen keresztül elérhetők a Citibank Online legfontosabb funkciói. A szolgáltatás segítségével egyszerűen és gyorsan tudják az ügyfelek pénzügyeiket intézni - immáron mobiltelefonról is - bárhol és bármikor, így az a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja számukra.

KATTINTS: Okostelefonosok, figyelem! Itt egy ingyenes csúcsprogram

Az új szolgáltatással a következő lehetőségek nyílnak meg a pénzintézet ügyfelei előtt: számlainformációkhoz való hozzáférés, banki átutalások indítása, valuta- és devizaárfolyamok lekérdezése, valamint fiók- és ATM-kereső. A szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy aktív mobilinternet vagy wifi-kapcsolat és egy olyan mobilkészülék szükséges, amelyre internetböngésző alkalmazás van telepítve.

Bár a szolgáltatáshoz való hozzáférés ingyenes, arra az ügyfeleknek figyelniük kell, hogy a mobilbankkal történő kommunikáció internetes adatforgalmat generál. Amennyiben az adatforgalom mobilhálózaton keresztül történik, a mobilszolgáltató adatforgalmi díjakat számíthat fel, azonban az adatforgalmi díjak is elkerülhetők, ha az ügyfelek az ingyenes wifin keresztül lépnek be a mobilbankba.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 16. hétfő
Mózes, Botond
20. hét
Május 16.
A fény világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?