Hamis Guccit gyártottak a nyíregyházi piac mellett

Hamis Guccit gyártottak a nyíregyházi piac mellett

2016. július 18. 13:03

Világmárkák hamisításra berendezett raktárakat találtak a NAV munkatársai. Több raktárban, nagy mennyiségű hamis ruhaneműt, valamint a hamisításhoz használt szitanyomó készüléket és okos varrógépet is lefoglaltak a pénzügyőrök.

Ruházati termékek hamisítására rendeztek be két csarnokot is külföldi állampolgárok a nyíregyházi vásártér melletti raktártelepen, melyet a helyszínen lévő pénzügyőrök fedeztek fel. 

Az ellenőrzéskor a raktárak előtt csoportosulók a NAV munkatársai láttán azonnal futásnak eredtek, azonban két vietnámi és egy mongol állampolgárt sikerült elfogni.

A tevékenység nagyságát jól érzékelteti, hogy a pénzügyőrök szitanyomó eszközöket, programozható varrógépeket, valamint ismert világmárkák címkéit találták meg a helyszínen. A profi hamisítók az apró részletekre is odafigyeltek, így a varrógépekben lévő programkártyák a különböző márkajelzések speciális varrását is biztosították. Az egyenként 90 négyzetméteres raktárakból mintegy 5000 darab hamis ruhanemű, lábbeli került elő. A termékeket a pénzügyőrök lefoglalták és feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22