Kínaiak a magyar piacon

2010. december 14. 09:32

Kínában egyre nagyobb az érdeklődés a magyarországi befektetések iránt: eddig a helyi viszonyok, az európai üzleti kultúra ismeretének hiánya gátolta Magyarországon a kínaiak konkrét befektetéseit - írja a Magyar Nemzet.

A lapnak Vebegnyei Ádám, a Yinke-Várnai kínai-magyar ügyvédi iroda csoportvezetője elmondta: várhatóan hamarosan felpörögnek a kínaiak magyarországi beruházása, hazánk akár regionális központot is jelenthet számukra.

Kínában is egyre egyszerűbb külföldieknek céget alapítani, leginkább a mérnöki munka után érdeklődnek a távol-keleti országban, különösen a környezetvédelem és a mezőgazdaság területén.

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 23. hétfő
Dezső
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 22. 16:18