1 °C Budapest

Címke: venezuela válság (7 cikk)

Pénzcentrum | 2009. szeptember 20. 07:02

Miss Venezuela: világbéke helyett világválság - képpel

A múlt hónapban a Bahamákon rendezték a Miss Universe 2009 szépségversenyt, ahol a 18 éves venezuelai Stefania Fernandezt választották meg királynőnek. Hiába az egymást követő második győzelem és az eddigi hat elsőség, a határtalan sikereket elérő venezuelai szépségipart is elérte a gazdasági válság.

Pénzcentrum | 2007. augusztus 24. 16:00

A világ retteg, ők mégsem félnek

A legnagyobb fejlesztési intézmények hitelezési történetét kutatva könnyen arra a következtetésre juthatnánk, hogy a latin-amerikai régió azon területek közé tartozik, melyeket a legkisebb válság is maga alá gyűr, ahol minden felvett hitel esetében fokozottan jelen van a nemfizetés kockázata. Meglepő tehát, hogy az 98-as, 99-es és 2002 válságot megélő brazilok most némi empátiával, de semmiképpen sem félelemmel figyelik az amerikai jelzálogpiac helyzetét.

Pénzcentrum | 2004. február 27. 09:17

Bódis, Koch, Szálkai: a regionális részvénybefektetések mozgatórugói - kilátások

Tegnap este került - a téma iránti érdeklődés következtében telt házzal - megrendezésre a Portfolio.hu Tőzsdeklub negyedik rendezvénye; regionális alapkezelők Közép-Kelet-Európáról és benne Magyarországról címmel. Várakozásainknak megfelelően több olyan nézőpont is előtérbe került, mely újdonságot jelentett. Vendégeink voltak: A rendezvény kezdetén mindhárom vendégünk rövid