2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Úgy tűnik, megérte visszaállítani az étkezőkocsikat

  • MTI
  • 2014. július 24. csütörtök 17:45

A MÁV-Start Zrt. által másfél hónapja üzemeltetett nemzetközi étkezőkocsi-szolgáltatás bevétele és forgalma átlagosan 15-17 százalékkal emelkedett az indulás óta - közölte a vállalat az MTI érdeklődésére.


A MÁV-Start tájékoztatása szerint a bevételek nagy része a németországi járatokon realizálódik, a romániai útvonalakon pedig a korábbiakhoz képest a bevétel és a szolgáltatást igénybe vevők száma szintén megkétszereződött.

A nemzetközi forgalomban közlekedő étkezőkocsik kínálatával és a kiszolgálás minőségével kapcsolatban az eltelt másfél hónap alatt számos dicsérő, elismerő visszajelzés érkezett a vállalat ügyfélszolgálatára - számolt be a vasúti társaság.

A MÁV-Start július 1-jétől kísérleti jelleggel a Balaton északi és déli partján is olyan vonatokat indított, amelyeken van utasellátó szolgáltatás. A vállalat eddigi tapasztalatai alapján ezeken a járatokon egyelőre a kávé- és az üdítőital-fogyasztás jellemző.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk