2020. december 1. kedd Elza

Erről minden autósnak tudnia kell: óriási fennakadások várhatóak a szezon előtt


Az idei téli gumi szezonban a kiszállítás fogja jelenteni a legnagyobb kihívást minden e-kereskedő számára.

Évről évre nő azok száma, akik interneten vásárolnak gumiabroncsot. Amikor az időjárás miatt a téli gumi szezon jobban egybeesik a karácsonyi vásárlásokkal, a Black Friday akciókkal, jelentősen belassulnak a kiszállítások. Napok helyett, akár hetek is lehetnek. Idén a korona vírus járvány további kihívások elé állít bennünket - online vásárlások számának drasztikus növekedése általánosságban, logisztikai kapacitás és munkaerő szempontból is.

A szállítmányozó cégek igyekeztek minden lehetséges módon felkészülni, de a BHPgumi-s eddigi 10 éves tapasztalatunk alapján, nem lehetséges akkora extra kapacitásokkal készülni, hogy az idén elég legyen. Javasoljuk, hogy aki teheti, mielőbb vegye meg a téli gumikat és szereltesse fel, hogy közlekedés közben abroncsok tekintetében biztonságban tudhassa magát és családját.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk