Hat új útvonalat jelentett be a Wizz Air: már 5990 forintért eljuthatsz ebbe az egzotikus országba

Hat új útvonalat jelentett be a Wizz Air: már 5990 forintért eljuthatsz ebbe az egzotikus országba

2024. február 28. 12:08

Az olimpia előtt és alatt megnövelik a Budapest és Párizs közötti repülőjáratok számát, hogy a sportolók és a szurkolók is kényelmesen utazhassanak és senki ne maradjon le egyetlen versenyszámról sem – hangzott el a Wizz Air és a Magyar Olimpiai Bizottság közös sajtótájékoztatóján február 28-án délelőtt. Emellett 6 új járatot is bejelentett a légitársaság.

A magyar kötődésű légitársaság nagy erőkkel készül az olimpiára és a labdarúgó EB-re, hiszen nem csak a sportolókat szállítják ezekre az eseményekre, hanem a szurkolókat is. Mint kiderült, további 2 új gép érkezik Budapestre a nyáron. Elhangzott, hogy 2023-ban 60,3 millió utassal 32 százalékos növekedést ért el a társaság, és közel 100 új útvonalat indítottak. Összesen 263 millió kilométert tettek meg a gépeik.

Az eseményen együttműködési megállapodást írt alá a Wizz Air és a Magyar Olimpiai Bizottság, melynek értelmében a társaság szállítja a magyar olimpikonokat a Párizs 2024 olimpiára júliusban, sőt a legszerencsésebb magyar szurkolók együtt utazhatnak majd a sportolókkal

Mindez azt jelenti, hogy június 16. és szeptember 30. között megnövelik Budapest és Párizs közötti járatsűrűséget, és naponta indítanak járatokat a két város között.

A játékok végén pedig az Aranygéppel hozzák haza az érmet szerzett sportolókat, a legjobb, legújabb gépeket állítják hadrendbe erre az eseményre.

A sajtótájékoztatón  6 új útvonalat jelentet be Váradi József, a társaság vezérigazgatója:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

  • Budapest – Brassó: heti 3x – 5 990 forinttól
  • Budapest – Brüsszel: heti 5x – 16 190 forinttól
  • Budapest – Bukarest: naponta – 9 900 forinttól
  • Budapest – Jereván: heti 2x – 16 190 forinttól
  • Budapest – Stuttgart: heti 5x – 9 900 forinttól
  • Budapest – Valencia: heti 3x – 12 190 forinttól

Gyulai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint rendkívül előnyös, hogy egy hazai légitársasággal utazhatnak az olimpikonok, ami nem csak költséghatékony, de elég rugalmas megoldás is, amire nagy szükségük van ebben a feszített időszakban a sportolóknak. Sok társasággal tárgyaltak mielőtt létrejött a megállapodás, de egy sem adott olyan ajánlatot, mint a Wizz Air. De nem csak a járatsűrűség kulcsfontosságú, hanem a különleges bánásmód is, illetve az, hogy a túlsúly ne okozzon problémát. Európai olimpia révén sok magyar szurkoló lesz Párizsban, az ő kijutásukat is nagyban segíti a társaság.

Mint a MOB elnöke elmonda, ma 92 hivatalos kvótánál tart Magyarország, de ez a szám még növekedhet az előttünk álló hónapokban.

Címlapkép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem